Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dziewczyny z okazji rocznicy związku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zbliża się powoli rocznica związku z moją obecną dziewczyną,wypadało coś kupić :D

Macie jakieś pomysły? Mile widziane linki,każdą osobę chętna do pomocy nagrodze lajkiem:)

Opublikowano

fagor-patelnia-teflonowa-forza-20.103634

Ew. coś słodkiego, bo jak kupisz jakąś bransoletkę albo inny buble, to wywali w kąt i zapomni, a słodycze zje na pewno.

Opublikowano

Mógłbym prosić o zrobienie jakiejś ładnej branzoletki,oczywiście w przystępnej cenie z datą 16.04.2014? :)

Nie wiem jakie kolory lubi itd + nie wiem, jak pokazać Tobie moją propozycję. :P Najlepiej gdybyś wziął średnie pozłacane serce + jakiś z ciemniejszych kolorów bransoletki, bo jasne szybko się ścierają. 

Opublikowano

Hmm. Ja bym proponował jakiś wspólny wypad, kolacja itp. Liczy się sam fakt że pamiętałeś ;)

Co do prezentu - myślę że już znasz swoją dziewczynę, co lubi, czy lubi dostawać prezenty. Jaki by to prezent nie był, powinno być dobrze ( będzie przypominał o tym dniu ) a jak już trafisz w jej gust to ekstra. 

Możesz ją gdzieś zabrać + ofiarować jakiś prezent ( w który włożysz trochę kreatywności :P )

Powodzenia xD

Opublikowano

Wspólna Kolacja ,( oczywiście dobre wino kup) , później weź obejrzyjcie jakiś dobry film (gatunek) Romans i bierz ją do łóżka = ostra jazda ...

Myślę ,że ci pomogłem :).

Pozdrawiam.

80905622020518233637.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...