Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] .Pestka.

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF xD

Gdzie ty tam randomie widzisz wprowadzanie użytkowników w błąd? 

Głupie pytanie - głupia odpowiedz. Skąd oni biorą takich modów. Nic nie zrobiłem, liczę na unban. Napisałem mu ile będzie miał fps'ów to na co Ty kobieto jeszcze liczysz?

3 głupie posty, na które twórca tematu się nie żalił tylko sam zaczął żartować - 15% i byłaby cisza. Ale nie, moderator musi się wywyższyć :)

Gdy już mu przeszkadzał moje posty napisałem ile wyciągnie fpsów i na jakich ustawieniach. Lajki, które mi dał znaczą, że mu pomogłem :)

Opublikowano

WTF xD

Gdzie ty tam randomie widzisz wprowadzanie użytkowników w błąd? 

Głupie pytanie - głupia odpowiedz. Skąd oni biorą takich modów. Nic nie zrobiłem, liczę na unban. Napisałem mu ile będzie miał fps'ów to na co Ty kobieto jeszcze liczysz?

3 głupie posty, na które twórca tematu się nie żalił tylko sam zaczął żartować - 15% i byłaby cisza. Ale nie, moderator musi się wywyższyć :)

Gdy już mu przeszkadzał moje posty napisałem ile wyciągnie fpsów i na jakich ustawieniach. Lajki, które mi dał znaczą, że mu pomogłem :)

Nie wywyższam się. Raporty również były od samego autora. 

Przytaczam regulamin:

0530d-09892229-4f81-492c-9d49-fbb6b19d72

Trzy pierwsze głupie posty (jak to sam stwierdziłeś) śmierdziały trollingiem i tyle. Następnym razem zażalenia kieruj na PW.

Opublikowano

Witam. 3 spamerskie posty to nie jest uciążliwy trolling i bardzo daleko brakuję, żeby nim był. Według zasad nadajemy 3x warn.

Dla przypomnienia 3x warn w jeden dzień skutkuje blokadą pisania postów na 2/3 dni. 

Poprawiam.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...