Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odnośnie jednej rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jeden gracz na serwie pisal, ze kill aura bedzie nie wykrywalna po wgraniu pluginu, ktory respi 3-4 nietoperze i jak sie je dednie to banuje automatycznie. I on pisal, ze to dziala na zasadzie tiger bota, ze nie nawala nietoperzy (botow). To prawda? Sorry, ale nie znam sie na cheatach.

Opublikowano

@zychu151 Chodzi Ci o

http://www.spigotmc.org/resources/bat-antiaura-beta.4609/
?

Na jakiej zasadzie ten plugin Ci nie dziala? W ogole go nie laduje czy...? A jak ma aure ustawiona to nietoperzy nie moze uderzyc? ;( Sa jakies inne sposoby na to?

Mi nie działa bo .....

Sam nie wiem /pl jest na zielono konsola czysta, a nie spawnuje nietoperzy. Ja ci polecam plugin AntiAura od maciekmm(sorki jak źle napisałem) niestety musisz każdego gracza komendą sprawdzać.

Opublikowano

Ten plugin od maciek dzaila na zasadzie bicia z + 5 kratek? A plugin na nietoperze pewnie Ci nie dzialal dlatego, ze samego sb sprawdzales. Wpisz komende /ac all czy jakos tak, aby kazdego na serwie sprawdzilo. Mi nietoperze sie pojawialy tylko ze nie patrzylem w praktyce bo kill aury wgrac nie umialem xD. A jak sie ma kill aure ustawiona to nietoperzy nie dednie ?

Opublikowano

Ten plugin od maciek dzaila na zasadzie bicia z + 5 kratek? A plugin na nietoperze pewnie Ci nie dzialal dlatego, ze samego sb sprawdzales. Wpisz komende /ac all czy jakos tak, aby kazdego na serwie sprawdzilo. Mi nietoperze sie pojawialy tylko ze nie patrzylem w praktyce bo kill aury wgrac nie umialem xD. A jak sie ma kill aure ustawiona to nietoperzy nie dednie ?

W tym pluginie jak sprawdzasz (niestety nie ma /ac all ;c) to spawnuja się do okoła gracza boty i na koniec ci pokazuje ile zabil a do tego to teraz nie wiem bo siebie sprawdzałem.
Opublikowano

Chodzi o to, ze prawdopodobnie plugin na nietoperze ze spigota nie dzialal tobie, dlatego ze sam siebie sprawdzales (mi tez sie nie pojawialy nietoperze). Ale jak wpisalem /ac all nad glowa pojawilo sie kilka nietoperzy i nad graczem lecialy przez krotki czas. Moim zdaniem to naj plugin jest. Wgraj go i wpisz /ac all powinno dzialac. Chyba, ze Ci sie plugin gryzie z innym pluginem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...