Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Auta do 17600SB

michu8971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej cenie bierz:

- do S Pagani Zondę Cinque (kup na stronie - 400 SB taniej)

- do A Nissana Nismo

- do B możesz dać Diablo SV

- do C kup Toyotę MR2

- do D daj Lexusa IS300

Do E polecam na trasę Camden Hills Nissana Silvię, a na pozostałe trasy - VW Scirocco.

Oba te auta są za IGC.

f

Opublikowano

Osobiscie polecam kupywac car packi(pakiet kart z samochodami nagrodami) mi wydropilo z takich policyjna wersja toyoty supry i policyjna wersja mazdy rx8'09 :)

76561198125755300.png

Opublikowano

Osobiscie polecam kupywac car packi(pakiet kart z samochodami nagrodami) mi wydropilo z takich policyjna wersja toyoty supry i policyjna wersja mazdy rx8'09 :)

Mnie też wypadały niezłe auta, ale czasami często można trafić kupę.

Ja bym za tyle kupił Pagani Zondę F i Pagani Zondę Cinque.

Opublikowano

A ja nie polecam, lepiej jest kupić konkretne auto, niż balansować na krawędzi (albo dobre, albo słabe auto) :p

f

Opublikowano

Ja polecam Koenigsegga Agerę, Nissana Nismo Z-tune oraz Toyotę MR2. Masz tutaj zestawienie koxów do klas, kolejno : S, A oraz B,C,D

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...