Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO MAM ZA SŁABE ŻE CS GO NIE WYRABIA

neksnml

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio kupilem sobię cs go i mam problem, a mianowicie mam bardzo mało fps 20-30-40 i stąd pytanie co mam za słabe w komputerze? Mój komputer:

Windows XP home edition 
procesor: Intel® Pentinum® D CPU 3.00 GHz (2 CPUs)
RAM: 3,50 GB
Karta Graficzna: ATI RADEON HD 5570
DirectX: 9.0c 

co mam za słabe, że cs go nie chodzi płynnie ?

ref

Opublikowano

Nic, powinno działać. Jeśli już to procesor, ale podaj dokładny model.

I na litość boską zmień tego XP na 8

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ogólnie sprzęt do wymiany, na takim to co najwyżej w tibie sobie pograsz, spróbuj zrobić formata, a potem wgrać jakis fps config

Opublikowano

ref

Ogólnie sprzęt do wymiany, na takim to co najwyżej w tibie sobie pograsz, spróbuj zrobić formata, a potem wgrać jakis fps config

Cały sprzęt do wymiany ? toć chyba nie co?

ref

Opublikowano

Dziwne.. bardzo dziwne, bo procesor 2* po 3gh/z,  karta graficzna nawet okej. Zmień ustawienia na Very Low. W sensie co można to wyłącz, zmniejsz wszystko na najmniejsze i daj mniejszą rozdzielczość.­

55aR3G.png

Opublikowano

Dziwne.. bardzo dziwne, bo procesor 2* po 3gh/z,  karta graficzna nawet okej. Zmień ustawienia na Very Low. W sensie co można to wyłącz, zmniejsz wszystko na najmniejsze i daj mniejszą rozdzielczość.­

Zrobiłem juz tak mam ustawienia na low wszystko na najniższe próbowałem nawet programami (game booster) no ale nic nie pomaga 

Opublikowano

po ile fps średnio wyciągasz?

CPU: i5 2500k @4,8GHz 

COOLER: SilentiumPC Spartan Pro 

MOBO: Gigabyte P67-A-D3-B3 

RAM: Samsung 8GB @1333MHz 

GPU: Palit GTX750Ti StormX Dual 2GB @1281Mhz/3004Mhz

Opublikowano

Co ty gadasz? w tibie? ja mam nieco gorszy sprzęt od niego i grałem w takie gry jak AC 1-Revelations, dead island i riptide, ETS2, spintires, fs 15, bf bc2

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Wez wypierdol ten syf i kup nowy.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Co ty gadasz? w tibie? ja mam nieco gorszy sprzęt od niego i grałem w takie gry jak AC 1-Revelations, dead island i riptide, ETS2, spintires, fs 15, bf bc2

@DangoPL skoro mu chodzą takie gry to dlaczego mi tak płynnie nie chodzi cs go ?

Opublikowano

Jeszcze dodam, ze jest taki program, co CI pozwala zmniejszyc rozdzielczosc do mniejszej niz jest mozliwa. Moj kolega jak nie mial karty graficznej tego uzywal i nie mial lagow. Sproboj to poszukac.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Fps'y wzrosły bardzo dziękuje wszystkim którzy sie wypowiedzieli w tym temacie, a szczególnie @sedes4331, który wysłał mi fajny config na wzrost fps oraz komendy

Opublikowano

Procesor to Twoja bolączka, nie jest dostosowany do gier. Musisz zainwestować w dość wyższy model Intel Core i3 bądź i5 (sprzedasz ten, kupisz drugi dodając 200-300zł) karta graficzna jest w miare ok ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...