Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Stealer Predator 2,5v

vasperr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępnie chciałbym powiedzieć że jestem "noobem" w jakimkolwiek hakowaniu, i że do tej pory nie miałem z tym styczności. Ale dwa dni temu moje konto steam zostało okradzione, wiec zacząłem szukać jak zrobić to samo. W internecie wpadłem na coś co nazywa się Steam Stealer Predator 2,5v. Jest to ebook, w którym zapisane są metody, filmy i programy które pomogą nam zhakować czyiś ekwipunek steam, a dokładnie przedmioty z CS:GO. Jak mówiłem, jestem prawiczkiem w takich rzeczach, wiec szukam kogoś zaufanego kto pomoże mi ogarnąć jak to się robi. Oczywiście ebook opisuje czynności krok po kroku, ale ja nie potrafię tego ogarnąć. Wiec jeśli ktoś miał z tym styczność, lub jest ciekawy to proszę pisać na mail lub forum.

PS. Mam nadzieje że dobrze wybrałem temat, jeśli nie to przepraszam. Zapłaciłem za ten hack $30, tak jakby ktoś pytał. Wiec mam nadzieje że warto i mnie nie zhejtujecie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Opublikowano

dostaje dziennie po 100 zaproszeń od botów lvl0,

tyle ludzi probuje scammowac a i tak wszyscy maja steam guarda itp

Raczej małe szanse że to 30$ ci się zwróci złodzieju.

Opublikowano

Nie masz pojęcia jak to działa. Mogę ci powiedzieć że to całkowicie obchdzi steam guard, a nawet weryfikacje email'a. Ale dzięki za odp. :)

Opublikowano

zapłaciłeś 30$ za coś co obchodzi wszystkie zabezpieczenia ? :D

Gdyby to była prawda to ludzie tracili itemy warte setki albo tysiące euro.

po co ktoś miałby sprzedawać taką żyłę złota?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...