Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800/6300

Mich4LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .

Szukam championa na mida, topa lub jungle . Inreresują mnie trochę tanky picki . Kogo polecacie z tych :

Diana, Ezreal, Aatrox, Gnar, Darius, Fiora, Rek sai .

Moze jeszcze kogoś polecicie . Odrazu mówię, ze mam juz Orianne, Jarvana, Vi, Wszystkich zabójców ( oprócz Rengara ), Yasuo .

Opublikowano

Polecę Rek'sai jest tanky zapomniałem Rek'sai to dobry champ do Jungli jak i topa :) , Gnar też coś tam tanky , no i Darius który jest tanky ma ogromny dmg , ult do tf idealny posiada jeszcze przyciągnięcie co przydaje się , jedyny minus jego to ,że ma kłopoty z maną jak szalejesz tymi skilami ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Up . Darius juz nie jest taki mocny bo jego ult dopiero na 16 dobrze działa ( jesli dobrze zrozumiałem ) bo wtedy po zabiciu dopiero CD sie resetuje

Polecam Eza

1.Zayebisty harras

2.Ap rozwala

3.Ult dobrze działa w TF

4.Skracanie CD z Q

5.Dobra w miare ucieczka (z E i chyba jak sie w dobrym momencie uzyje to mozna skili uniknąc ale nie wiem)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Na mida polecam ci Ezreala, Xeratha, Mordekaiser.

Na topa Gnar którego wymieniłeś jest spoko tak samo dobry jest tam Rengar i Maokai.

A na jungle z takich bardziej tanki jak chciałeś to Vi, Jarvan 4 i Lee.

Opublikowano

Wymieniles moje mainy na jungle . Dzięki za odpowiedzi. Wypowie się ktoś jeszcze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...