Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z laptopem przez grę?

Will.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gdy włączam grę i loguje się na konto po chwili laguje mi najpierw grę ze nic nie mogę w niej zrobić a po chwili laguje cały komputer gdzie nie mogę nic zrobić i jestem zmuszony do restartu całego laptopa. Jestem w 100% pewien że jest to spowodowane grą ale w jaki sposób gdzie dwa dni temu nic się takiego nie zdarzało? Jakieś rady? Z góry dzięki B)

Opublikowano

Klasyk. Napraw klienta albo przeinstaluj. Jak nie pomoże to pisz.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Klasyk. Napraw klienta albo przeinstaluj. Jak nie pomoże to pisz.

Spróbuje naprawić klienta.

WIndows 10 ? Jesli tak to są jakies problemy

Windows 8.1.

Opublikowano

To dziwne . Ja na lapku zainstalowałem LoL'a i nic się nie działo . Możesz podać specyfikacje laptopa ?

Opublikowano

To dziwne . Ja na lapku zainstalowałem LoL'a i nic się nie działo . Możesz podać specyfikacje laptopa ?

ovwmoww.jpg

Opublikowano

Nie tylko ty masz taki problem, wiele osób z windowsem 8 się skarży, że komp im się zawiesza i muszą go restartować, więc tak naprawdę jedynym wyjściem jest czekać, aż Riot to naprawi.

Opublikowano

Ja mam windwos 8.1 i mam tak po wyłączeniu LoL'a o że mam 100% użycia HDD i po 2/3 min mogę zacząć korzystać normalnie z kompa bo wcześniej się tak tnie że nie mogę nic zrobić ;). Tylko że zaczęło się to kilkanaście dni temu przedtem było ok

XPA9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...