Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Bard? Czy może jednak Nami.

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat z tego iż wyszedł ten Bard. Jest warty kupna czy może nami okaże się lepsza?

Zauważyłęm żę przez ten portal również enemy team może przechodzić.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Na chwilę obecną... Nami.

Nami:

Presja - jeżeli gra się agresywnie, gdy używamy "W" na sojuszniku pod turretem, to turret nie uderzy nikogo, jeżeli nie jesteśmy w jego zasięgu

Stun

Przyśpieszenie

Mocne leczenie

Spowolnienie

czasem ciężko jest trafić z "Q"

manożerna

fala w ulcie jest powolna, więc łatwo jest ją uniknąć

Wydaje mi się, że z Bardem będzie podobnie jak z Azirem. Albo wybierać go będą, gdy znajdzie się Karthus w przeciwnej drużynie :P

Opublikowano

Ja także polecam od siebie Nami. Plusów i minusów nie będę wymieniać bo zostało już to zrobione. Poza tym ten Brad nie jest jakoś op na tą chwile. Bierz Nami ;)

759081466790725720585.png

Opublikowano

Jak dla mnie z kupowaniem tego Barda bym zaczekał znając życie nawet jeśli jego dmg aktualnie jest OP to w najbliższym czasie to zmienią jak każdą postać która wychodzi. Trzeba popatrzeć czy na wyższych elo będą nim grać i co będą budować i wtedy się decydować czy kupować czy strata PŻ. A jeśli chodzi o Nami to polecam. Ja osobiście lubie nią jechać innych na midzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...