Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Witam Serdeczecznie wszystkich userów tego Forum.

A mianowicie poszukuje sponsora do postawienia serwera dedykowanego.

Taka osoba będzie miałą obowiązek:
  • Płaćić miesięcznie(przez 2/3 miesiące) około 300zł(jeśli komuś to nie odpowiada[oczywiście zainteresowanym osobom ] można znależć tańszy serwer dedykowany).
  • Powiadamiać Team raz w tygodniu za ile się kończy serwer dedykowany.

Niestety taki Sponsor ma mało zalet z tego. A jedynymi z nich są:
  • Popularność
  • Własny serwer dedykowany
  • Wspaniała/zgrana drużyna(jeśli taki będzie można znaleźć)
  • Zysk z itemShop
  • Pozycja TeamManager(najwazniejsza ranga na serwerze)
  • Moze cos więcej których tutaj nie wymieniłem. Ale wszystkie zyski dla Sponsora są

Razem z Reaver(z tego forum) wpadliśmy na taki pomysł. Główna strona serwera jest już , lecz jest narazie bez nazwy i ta osoba która zdecyduje się na Sponsorowanie zobaczy co jest okey, a co trzeba zmienić wobec Sponsora.
    Taką osobę która zdecyduję się na Sponsorowanie proszę o kontakt:

• GG - 12860904
  • Forum - PW lub ten temat
  • E-mail - [email protected]
  • Linia telefoniczna - 725179*** (nie chce miec znow ,,100" sms/dzwonień na złość...
    A teraz trochę o mnie.

Mam na imię Tomasz mam 18lat(rocznikowo 19) . Gram w metin2 od 2 lat, grałem na początku s2, po czym otrzymałem ban(za free można powiedzieć). Od nie dawna(ok. roku) grałem na S12(monolit) miałem tam 76lvl. Po czym nie cały tydzień temu zostałem pozbawiony konta, ponieważ jakiś ,,baran" wysłał mi keyloggera, lecz nick tej postaci brzmi : pifko, grałem w jinno i walczę o te konto, a że keylogger jest przestępstwem internetowym mam pełne prawa zgłosić to do Prokuratury, mam jego IP(jest to stałe IP) więc nie będzie trudno dotrzeć do sprawdzy. Interesuję się robieniem Szablonów(średnio mi to wychodzi), bawieniem się clientem 2008r PL, ogólnie grą Metin2,WarRock,CallOfDuty4 on-line. Lubię pograć w koszykówkę z kolegami ze szkoły.

Na forum owszem liczą się posty(lecz nie zawsze) , ale najważniejsze jest to co człowiek ma w środku.

Potrafię zrobić clienta, jeśli znajdę kogoś kto umię robić modele prze różnych rzeczy mogę zrobić v3, szablon, zaopiekować się forum , tak jak serwerem(lecz z znalezieniem wspaniałego team nie powinno robić problemu po postawieniu serwera). Resztę dowie się Sponsor przed zgodzeniem się na współ pracę.

Proszę o nie zamykanie tematu, oraz nie wywalanie tematu do kosza. Jeśli masz zamiar pisać
  • To nie ma sensu i tak nie znajdziecie sponsora
  • Jaki zal z tyloma postami nikt ci nie uwiezy
    I wiele innych odpuść sobie, nie mam zamiaru zwracać na to uwagi , oraz nie toleruję takich osób

Z poważaniem
    LordDragon

Opublikowano

A co z zyskami z Itemshop ? :) . Ida w 100% do sponsora czy nie ;)? W koncu to jego wlasnosc bo oplaca.

Opublikowano

Obawiam się że nie znajdziesz nikogo takiego ...

Jeżeli ktoś będzie chciał wydać te pieniądze na dedyka to na pewno woli on sam być administratorem serwera

No bo powiedz mi, jaką masz satysfakcję z opłacania komuś serwera ;) ?

Oraz te:

Niestety taki Sponsor ma mało zalet z tego.

Ty zachęcasz czy robisz wszystko aby zniechęcić sponsorów 0_o ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hmm... niemozesz sie np. z kolegami zrzucić na dedyka ja tak zrobilem tylko ze place 300 i koledzy po 300 jest nas czwórka ale zysk z ItemShop jest BARDZO MAŁY ponieważ mało kto chce wpłacać ale jak zrobiłem zamiast ItemShop dałem -GM- np. na 10 dni ale zablokowalem im kick-owanie kill-owanie i dodawanie lvl no i teraz dochody były gdzieś 150zł tygodniowo ale niestety server OFF

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sorry ale wy chyba nie wiecie co to znaczy słowo sponsor. sponsor to jest zazwyczaj firma która widzi ze strona, serwer przynosi zyski wiec piszą do admina i proponuje im kasę w zamian za reklamę bo po chuja im jakim team menager lub satysfakcje że są w zajebistej drużynie.

PS chyba że jakiś dzieciak będzie wam płacił

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też szukam kolegi/koleżanki który/która ma serwer dedykowany (bdb) albo kompa (cel) z ip zew. moje gg 380823 i lub konto na youtub: Jebcio... Ap ropo z zarobków to do ustalenia dużo nie chcę 15%/20% wystarczy:) Obcykany jestem od spraw mechanicznych.

xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...