Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy update do bola na patch 5.5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o 14

Skąd to info ? wyssane z palce update był już wczoraj tylko crashuje. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Działa wam już BOL? Ponieważ ja kiedy go włączam (mimo zaktualizowanego na patch 5.5) w grze nic sie nie dzieje... może wiecie jak to naprawić? czy pozostaje tylko czekać? (Wykupiłem vip a czas leci...)

Opublikowano

Działa wam już BOL? Ponieważ ja kiedy go włączam (mimo zaktualizowanego na patch 5.5) w grze nic sie nie dzieje... może wiecie jak to naprawić? czy pozostaje tylko czekać? (Wykupiłem vip a czas leci...)

Czekaj, pajace dali status update a crashował nawet bez skryptów. Ale dużo ludzi pewnie kupiło w tym czasie, pewnie jutro bedzie działać 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Czekaj, pajace dali status updatearrow-10x10.png a crashował nawet bez skryptów. Ale dużo ludzi pewnie kupiło w tym czasie, pewnie jutro bedzie działać 

No kurcze no nie chula :/

Opublikowano

Czekaj, pajace dali status update a crashował nawet bez skryptów. Ale dużo ludzi pewnie kupiło w tym czasie, pewnie jutro bedzie działać 

gdzie zobaczyć ten status? 

Opublikowano

A jak mi nie przychodzi wiadomości z rejestracja konta bol to związane z tym update ?

@Edit

Chodzi mi o to ze jak się rejestrowałem to było ładnie ale wiadomości z aktywowaniem konta mi na email nie przychodzi 

Opublikowano

Doszła nowa aktualizacja "5.5.1" ale nie BOL nie działa ani na 5.5 ani na 5.5.1... K***a, vip mi ucieka :/ informujcie czy wam działa.

Opublikowano

jebane czituchy

Mozę "czitujemy" ale coraz więcej osób w LoLa tak robi i nic z tym nie zrobisz wiec. A i jak nie lubisz "cziterow" to po co wchodziłeś w ten temat ?

Opublikowano

tak mi koles w temacie odpisal, btw zawsze trzeba czekac tydzien od patcha na update bola :)

Opublikowano

tak mi koles w temacie odpisal, btw zawsze trzeba czekac tydzien od patcha na update bola :)

Chyba na darmową wersję.

Doszła nowa aktualizacja "5.5.1" ale nie BOL nie działa ani na 5.5 ani na 5.5.1... K***a, vip mi ucieka :/ informujcie czy wam działa.

Przecież wczoraj wszystko działało sprawnie.

Opublikowano

Chyba na darmową wersję.

Przecież wczoraj wszystko działało sprawnie.

No wlasnie chodzi mi o darmowa wersje cepie..

Opublikowano

No wlasnie chodzi mi o darmowa wersje cepie..

No to jakie "podobno", skoro taka informacja widnieje na górze forum BoLa? I wyrażaj się, bo nie jesteś w swoim gimnazjum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...