Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy item - Opinie

EpicNice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie opinie macie o nowym itemie? Narazie wiem, że na Xeracie rozpierdala, jego poke zyskuje nowy poziom. Trudne to będzie chyba do zbalansowania tak mi sie wydaje.
Macie jakies z*******e combo juz na niego? Na 100% jakis champ z tym itemem bedzie game breaking.

Opublikowano

Akali sieje jeszcze większy postrach :D lich blane + ten ap statick to miazga. Chociaż już bez tego kaciła :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Podobno Cassiopeia z tym itemem jest bardzo mocna, ale nie grałem.

Ja składam ten przedmiot jako 4 ( po morello, rabadon, void ) na Le Blanc i działa naprawde dobrze, jak wpadasz w grupkę ludzi z W czy coś :p

Opublikowano

Wszedł ten item w tym patchu, dlatego temat zrobiłem, lol
Ja tam ten item rushuje na wszystkim, zawsze. 7% MS + lich bane z 5%, + dragon 3%, daje nam to 15% MS aż, na magach dzieki temu itemowi nie potrzeba juz miec butów, i mozna szósty item złożyć.

Opublikowano

na xeracie item ogolnie jedyny przydatny w late i podczas siege, imo lepiej liandry + rylai, poza tym sa lepsze itemy na niego

na cassio sie sprawdza, bo to masowy spam z e wiec co chwile masz pasywke itema

ogolnie bedzie dobre na champach z spamowalnymi skillami typu kata, cassio etc.

­

Opublikowano

na tf spisuje się fajnie, bo ma mocniejszy burst dmg, tak samo na lissandrze widzialem ze ludzie bo buduja, aby byla jeszcze bardziej mobilniejsza, do tego 120ap na liss+ten statick daje porzadnego kopa

Opublikowano

Cassio mocna z tym, grałem też tym nowym Kassadinem i złożyłem to jako 2, całkiem niezłe ale to nie to samo co chociażby Rabadon lub Void Staff.

Opublikowano

na cassio można go rashować na 1 item, potem buty + Q i orbwalk w tfach i kosicie :D twisted fate też spoko pod ten item, ogólnie item może namieszać w mecie 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

DFG można było budowac na każdego kto miał jakieś przyjemne umiejętności o w miarę średnim range'u. Na takiej Elise to każdego się burstowało prócz tanków typu rammus.

W tym przypadku ten nowy item pasuje na każdego APC ale najlepiej dziala na tych z niskimi cooldownami typu Cassio, Akali. Też słyszałem, że ładnie na Mordekaiserze działa.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Co do Nidalki, którą ktoś wspomniał, nie wiem czy to bug championa, itemów czy coś, ale gdy na aramie miała ten itemek, pasyw rabadona jej nie działał (najpierw zbudowała Luden's).

Ja nowego przedmiotu jeszcze nie testowałam, ale może być bardzo mocny na Dianie (pasywka+lich+luden), muszę to sprawdzić.

Viktor z tym itemem ma świetny dmg, szczególnie laser boli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...