Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do CSa, i pare pytań.

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , nie grałem w CSa już 3 lata, po tym jak dali update, i wszystko sie rozkleiło na steamie , wiec sprzedalem konto . jeszcze jak bylem w liceum, teraz mam l4...  na 2 miesiace, nie mam w co grac na tym slabym kompie wiec postanowilem wrocic, niestety na no steam, bo steama nie mam, a  widzialem cs go mi nie pojdzie, bo za slaby komp. Moje pytanie jest takie,grają jeszcze w zwyklego csa? Ktos moze polecic jakies serwery? No i ostatnia rzecz komendy... Chodzi mi o skonfigurowanie csa, np zeby celownik nie zwiekszal sie jak idziemy czy skaczemy, i takie pomocne komendy byly tylko nie pamietam jak dzialaly i co sie wpisywalo, pozdrawiam. (te komendy legalne, nie zadne interpy xdd tylko po prostu komendy ulatwiające nam wizualne granie)

Opublikowano

Kup sobie już tego CSa na steamie za 10zł z allegro i graj mixy/tp :)

Jeśli chodzi o grywalność, to znajdziesz graczy z poziomem oczywiście nie mówię o FFA :)

"skaczący celownik" zapewnie chodziło ci o tą komendę: cl_dynamiccrosshair 

Pozdrawiam ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Grają grają, głównie dzieci. :P

No ciekawe, chyba na serwerach COD 10000000000000000000 lvl...

Grają ludzie, grają. Tych komend zawsze używałem.

hud fastswitch

cl_dynamiccrosshair

hud_centerid

Opublikowano

W 1.6 gra bardzo dużo osób, jeżeli chcesz grać z bardziej "fair" graczami to zalecam zapłacenie za Antologię CS'a gdzie masz też Condition Zero na którym grają same Steamy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...