Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , zagrasz an serwerze typu metin 2 tnz :
 -Skile

- Questy

- Expowiska

- System uzbrojenie i broni

- Itp

- Itd

Kilka ss z prac nad serverem :

post-1028576-0-02141200-1426241439_thumb.jpg

post-1028576-0-24468900-1426241442_thumb.jpg

post-1028576-0-78621200-1426241447_thumb.jpg

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

Mapa jest słaba... i to bardzo, jak masz zamiar coś zrobić to zrób to porządnie, lub zatrudnij jakichś budowniczych, i dodaj screenshoty tych skillów i systemu ulepszeń.

Aktualnie nie zagram.

Opublikowano

Nie -

Dlaczego?

Na spawnie musisz mieć coś co zachęci graczy,niż szałasy z drabinkami.

Dobuduj jakieś duże drzewo,parkour, balony nad spawnem itp.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Jeśli fajnie ogarniesz serwer to możliwe, że zagram. Musisz mieć innowacyjne pomysły, zgraną ekipę, no i dobrą reklamę.

Powodzenia z serwerem. :)

Opublikowano

Tak, zagram! Ja z wujkiem gramy w mt2, byśmy teraz mogli jeszcze pograć w MC :)

Opublikowano

Myśle ze miałbyś graczy , ale spawn jest po prostu....brzydki , mówiąc łagodnie , wyglada jak byście robili serwer , i przed otwarciem wam jeszcze do głowy wpadło , ze spawna brakuje i coś tam zbudowaliście

Opublikowano

Po 1. Macie ogarnięte pluginy itp?

Po 2. Na litość są ludzie którzy umieją budować tzw. Architekci/Budowniczy zarektujcie takich czy poszukajcie no ale + za pomysł lecz - za jakość i wygląd wykoniania

i Zróbcie 1 spawn na ktroy sie wbija i wybiera klase i krol jest to 1 razowe a potem nadaje sie automatycznie ranga i jest tam w jakims królestwie więcej przyłożenia i będziesz miał bardzooo dużo graczy oraz są pluginy do robienia nowych mobków na serwie  jak robisz wersje metina w MC to zrób to pożądnie anie na odpierdol i może jeszcze jakiegoś grafika przerobi ity z mc graficznie na te z metka i dacie im jakies wlasciwosci ale to duzo pracy i checi trzeba na razie to jest g*wno cyba ze sie naprawde przyłożycie

Opublikowano

Powiem tak w pół jak inni.. Mapy słabe lecz pomysł fajny. Umiejętności i ulepszenia? Jak na takim fajnym serwerze premium co każdy go zna ale nie będę pisać nazwy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...