Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ownserver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Tak. Po prostu ten hosting był dla kasy (brak informacji o firmie na stronie normalnego kontaktu itp.)

Opublikowano

Od dawna już upadali, było to można zobaczyć po nienaturalnie niskich cenach, braku aktywności od właścicieli i supportu, który nie odpisywał w ogóle. 

Powinieneś był się domyślić, że długo ten hosting nie pociągnie i sprzedać wszystkie pieniądze na realne. Ja tak zrobiłem już jakiś czas temu.

Opublikowano

Hosting już raczej nie będzie funkcjonował, ponieważ już od dawna on nie działa. Również słyszałem, że usunęli swojego fanpage.

C9Q26dv.png

Możliwe, że to przez ddosy. 

Opublikowano

Są 3 opcje:

1.Zbankrutowali

2.Działali na czarno

3.Firma była za granica i oszukiwali ludzi

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Firma upadła,straciłeś hajsiwa i nicz nie zrobisz,a no tak POLICJA OSZUKALI MNJE NA SEFER W MAJNKRAFFFT

Opublikowano

@XeNo16 twoja wypowiedz jest bezsensowna gimbusie...

Moge uznac ze mnie okradziono, w pewnym sensie gdyz stracilem ponad 500 zł.

To nie są realne pieniądze.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

500.. Ja 3k-5k. @jasmin11 nierealna kasa? Chyba trzeba wydac aby te polowe dostać na hosta..

Pieniądze na hostingach nie są realnymi pieniędzmi.

Twoja wina, że ich nie wykorzystałeś.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

@offtopic Nie jestem gimbusem :) @ratr Jak chcesz normalną wypowiedź do ok,firma upadła i nic nie zrobisz,w praktyce jeśli zapłaciłeś więcej niż 200 zł(wątpię) to wtedy możesz iść na policje,ale w praktyce wyśmieją cię :))

Opublikowano

@dekros123

Masz racje. Ale tak czy inaczej firma musiała być zarejestrowana. Tak czy inaczej musiałabyć sprawdzana przez takie coś jak "Urząd Skarbowy". Obawiam się iż dane ze swojej strony ownserver poprostu usunął. Gdyby tak nie było Policja mogłaby raz dwa to sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...