Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge odzyskać konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę odzyskać hasła ;/ założyłem nowe konto i nie mam jakiś problem ;c jakaś pomoc? Czy przychodzi jakiś e-mail potwierdzający rejestracje konta?

Opublikowano

Najpierw przeczytaj swój post, następnie użyj opcji edytuj i zmień go w taki sposób, żeby ktokolwiek poza tobą mógł cię zrozumieć.

Opublikowano

Skoro założyłeś nowe konto , to zrób sobie drugie nowe konto w czym widzisz problem :D

w tym że kupiłem już tam vipa :D

Teraz już odzyskałem hasło jak sie próbuje zalogować to ciągle mi wyskakuje Failed to login! jakaś pomoc?

Opublikowano

Napisz do supportu podaj e-mail + potwierdzenie płatności ale troszkę poczekasz. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Napisz do supportu podaj e-mail + potwierdzenie płatności ale troszkę poczekasz. 

Tak ale już wszystko mam loguje sie na forum normalnie ale do bola nie mogę ;x cały czas wyskakuje failed to login dlaczego? 

Opublikowano

Tak ale już wszystko mam loguje sie na forum normalnie ale do bola nie mogę ;x cały czas wyskakuje failed to login dlaczego? 

Zmień hasło jeżeli nie pomoze usun bola, usun folder bola w appdata zainstaluj na nowo bola, jak już to nie pomoże poproś o reset hwid 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...