Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Przeglądamy aka Zapowiadamy Armentis.pl #10

Hotovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna tu spokojnie zacytowac tego o to kolege:

serwer wyglada jak kazdy inny startujacy hard

nie ma zupelnie nic czym moglby przyciagnac ludzi, youtuberzy sa bo jest im placone, zaden z nich nie jest tam dlatego ze serwer go czyms zaciekawil

po prostu nie ma nic nowego do zaoferowania, stare patenty inaczej przedstawione i tyle

dodatkowo to że serwer startuje ' ponownie ' nie można juz ufac takiemu serwerowi bo nigdy nie wiadomo czy znowu cos sie nie popsuje, technik nie budzi zaufania

wybaczcie

tak czy inaczej powodzonka w serii bo bardzo Cie lubie ale serwer nie przypadl mi do gustu

Opublikowano

mozna tu spokojnie zacytowac tego o to kolege:

Powiem tak jeżeli się nie wyróżnia to dlaczego będzie na nim multum ludzi ? :) bo zadbają bardzo dobrze o reklamę co jest powodem sukcesu ;)

­

2i29cae.png

Opublikowano

Dostajesz like za Korwina w intrze :)

BTW. Rozwiązanie z boraniami 30 > 55 oraz 75 > 85 było w mojej 'zapowiedzi' AXerii, więc więc nie oni to wymyślili ^^

Opublikowano

Dostajesz like za Korwina w intrze :)

Trzeba go wypromować na prezydenta ^^

i co w związku z tym?

w cytacie jest to zawarte: "  youtuberzy sa bo jest im placone, zaden z nich nie jest tam dlatego ze serwer go czyms zaciekawil "

także nic mądrego nie powiedziales

Ale ludzie będą to wystarczy.

­

2i29cae.png

Opublikowano

ludzi? no pewnie będą skoro tylu youtuberów bedzie tam grało, ponudzi się im szybko ile można zakładac

nowa postac i isc expic na psach w to samo miejsce,

potem dropic fmsa w tym samym miejscu, tak samo wbijac go na 9,

następnie isc na ripa i bic go do monetu wydropienia truty (chociaz zapewne tutaj trutka bedzie jeszcze z innych bossów to tylko przykład)

potem ja wbijac na 9 w ten sam sposob

no to moze byc fajne jak najbardziej ale ile mozna?! 

Tak czy siak, tobie życze powodzenia w serii bo robisz to co do Ciebie nalezy ale serwer bedzie nudny tak mi sie wydaje.

Pozdrawiam Cie serdecznie ! 

Opublikowano

ludzi? no pewnie będą skoro tylu youtuberów bedzie tam grało, ponudzi się im szybko ile można zakładac

nowa postac i isc expic na psach w to samo miejsce,

potem dropic fmsa w tym samym miejscu, tak samo wbijac go na 9,

następnie isc na ripa i bic go do monetu wydropienia truty (chociaz zapewne tutaj trutka bedzie jeszcze z innych bossów to tylko przykład)

potem ja wbijac na 9 w ten sam sposob

no to moze byc fajne jak najbardziej ale ile mozna?! 

Tak czy siak, tobie życze powodzenia w serii bo robisz to co do Ciebie nalezy ale serwer bedzie nudny tak mi sie wydaje.

Pozdrawiam Cie serdecznie ! 

Rozumiem to jest Twoje zdanie ale ja tam od czasu do czasu lubię sobie pograć od zera w ten sam sposób :3 Każdy serwer ma inną administracje :D dlatego warto~!

­

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...