Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Apek na mida

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czegoś wartego uwagi na mida. Musiał bym coś kupić bo prawie nie mam nic :D Co polecacie ? Coś nie zbyt trudnego, bo nie grywam na midzie, ale zawsze coś musi być.

Opublikowano

-Annie (łatwa + praktycznie darmowa mana)

-Akali (na początek to może nie być dobra postać przez jej niedawny nerf)

-Ziggs (możesz się pouczyć; ładny dmg, średni do ogarnięcia)

-Teemo (na mida? tego wyżej pojebało chyba)

-Karthus (mało skomplikowany, duży dmg, moim zdaniem dobry na początek)

-Viktor (średni do ogarnięcia; nie jest w mecie, ale jak go ogarniesz to miazga)

-Gragas (średni do ogarnięcia, w miarę ładny dmg, nawet tankowaty)

-Katarina (jedyne czego musisz się bać to ccki)

Coś sobie wybierzesz :)

Opublikowano

Albo wy źle mnie zrozumieliście, albo ja was xD. Chodziło mi o to, że ja ogólnie mało gram na MIDZIE, a w lola to już gram w luj czasu ;P Ale dzięki. Myślałem nad viktorem bo dobre dmg wbija, ale ponoć hard jest ;v Co myślicie o cassiopei ?  W rocie jest chciałem sobie nią zagrać, ale ranki męcze i czasu nie ma ;d

Opublikowano

cassiOPeia jest świetna, tylko ogarnij ja na normalach zanim pojdziesz na rankedy :) Polecam jeszcze Ahri i LB, co prawda Azir dostał teraz tego niby buffka, ale nie jest taki jak kiedyś, więc nie bierz go pod uwagę ;(

Pomocnik
Opublikowano

Polecam Annie, możliwość farmienia wszystkiego z Q, bardzo duży dmg, AoE stun, a do tego jest tanky ;)

Opublikowano

Albo wy źle mnie zrozumieliście, albo ja was xD. Chodziło mi o to, że ja ogólnie mało gram na MIDZIE, a w lola to już gram w luj czasu ;P Ale dzięki. Myślałem nad viktorem bo dobre dmg wbija, ale ponoć hard jest ;v Co myślicie o cassiopei ?  W rocie jest chciałem sobie nią zagrać, ale ranki męcze i czasu nie ma ;d

Viktor nie jest taki trudny. Zależnie jaką masz dywizję na takim poziomie będą wymagali, że będziesz nim grał. Cassio też op :)

Opublikowano

Lux:

unieruchamia dwóch przeciwników z "Q" + dmg
chroni przed obrażeniami "W"
spowalnia + dmg "E"
dobry dmg i długość ulti

łatwa mechanika
escape
jest papierowa, więc lepiej prosperować nią na dystans
manożerna
(jak to AP)

Opublikowano

Cassio zagrałem póki co 1gre na lb z golda 2 i nawet jest mocna. Nawet bardzo mocna. W late nie umieera. Musze ją bardziej ograć.

Opublikowano

Polecam LeBlanc:

trudna do zgankowania

burst

klonowanie dzięki pasywie

escape

papier

manożerna

759081466790725720585.png

Opublikowano

Cassio jak dla mnie dobra na sam początek na mida. Jednak ja zawsze mierze wyżej moją przygoge na midzie rozpoczynałem postaciami takimi jak Brand i Anivia, a ostatnimi czasy najlepiej mi idzie Mordekaiserem ale każdy gra czym lubi. Ja bym ci jeszcze na mida polecił Lux i Eza łatwe do ogarnięcia i z ładnym burstem tak samo Karthus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...