Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Apek na mida

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czegoś wartego uwagi na mida. Musiał bym coś kupić bo prawie nie mam nic :D Co polecacie ? Coś nie zbyt trudnego, bo nie grywam na midzie, ale zawsze coś musi być.

Opublikowano

-Annie (łatwa + praktycznie darmowa mana)

-Akali (na początek to może nie być dobra postać przez jej niedawny nerf)

-Ziggs (możesz się pouczyć; ładny dmg, średni do ogarnięcia)

-Teemo (na mida? tego wyżej pojebało chyba)

-Karthus (mało skomplikowany, duży dmg, moim zdaniem dobry na początek)

-Viktor (średni do ogarnięcia; nie jest w mecie, ale jak go ogarniesz to miazga)

-Gragas (średni do ogarnięcia, w miarę ładny dmg, nawet tankowaty)

-Katarina (jedyne czego musisz się bać to ccki)

Coś sobie wybierzesz :)

Opublikowano

Albo wy źle mnie zrozumieliście, albo ja was xD. Chodziło mi o to, że ja ogólnie mało gram na MIDZIE, a w lola to już gram w luj czasu ;P Ale dzięki. Myślałem nad viktorem bo dobre dmg wbija, ale ponoć hard jest ;v Co myślicie o cassiopei ?  W rocie jest chciałem sobie nią zagrać, ale ranki męcze i czasu nie ma ;d

Opublikowano

cassiOPeia jest świetna, tylko ogarnij ja na normalach zanim pojdziesz na rankedy :) Polecam jeszcze Ahri i LB, co prawda Azir dostał teraz tego niby buffka, ale nie jest taki jak kiedyś, więc nie bierz go pod uwagę ;(

Pomocnik
Opublikowano

Polecam Annie, możliwość farmienia wszystkiego z Q, bardzo duży dmg, AoE stun, a do tego jest tanky ;)

Opublikowano

Albo wy źle mnie zrozumieliście, albo ja was xD. Chodziło mi o to, że ja ogólnie mało gram na MIDZIE, a w lola to już gram w luj czasu ;P Ale dzięki. Myślałem nad viktorem bo dobre dmg wbija, ale ponoć hard jest ;v Co myślicie o cassiopei ?  W rocie jest chciałem sobie nią zagrać, ale ranki męcze i czasu nie ma ;d

Viktor nie jest taki trudny. Zależnie jaką masz dywizję na takim poziomie będą wymagali, że będziesz nim grał. Cassio też op :)

Opublikowano

Lux:

✔ unieruchamia dwóch przeciwników z "Q" + dmg
✔ chroni przed obrażeniami "W"
✔ spowalnia + dmg "E"
✔ dobry dmg i długość ulti

✔ łatwa mechanika
✔ escape
✘ jest papierowa, więc lepiej prosperować nią na dystans
✘ manożerna
(jak to AP)

Opublikowano

Cassio zagrałem póki co 1gre na lb z golda 2 i nawet jest mocna. Nawet bardzo mocna. W late nie umieera. Musze ją bardziej ograć.

Opublikowano

Polecam LeBlanc:

+ trudna do zgankowania

+ burst

+ klonowanie dzięki pasywie

+ escape

- papier

- manożerna

759081466790725720585.png

Opublikowano

Cassio jak dla mnie dobra na sam początek na mida. Jednak ja zawsze mierze wyżej moją przygoge na midzie rozpoczynałem postaciami takimi jak Brand i Anivia, a ostatnimi czasy najlepiej mi idzie Mordekaiserem ale każdy gra czym lubi. Ja bym ci jeszcze na mida polecił Lux i Eza łatwe do ogarnięcia i z ładnym burstem tak samo Karthus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...