Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi EUNE

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy niektórzy z was też maja takie lagi na EUNE po ok. 21:00 ? bo już sam nie wiem czy od neta czy od lola, wchodzę do pokoju, piszę zanim wyskoczy że napisałem to 5 sekund. Ktoś wybiera bohatera, nie pokazuje mi go, wywala i trace lp itd.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja osobiście nie odczułem żadnych lagów ani innego tego typu problemów. Może konkretny dostawca internetu ma problemy z połączeniem w tych godzinach? 

Opublikowano

­Czasem bywa że nawet przy 90 pingu mam lagi i odnowienie połączenia.

Specjalnie sprawdzam czy mi się czasem nie rozłączył internet, ale to wina serwerów chyba.

Opublikowano

­Czasem bywa że nawet przy 90 pingu mam lagi i odnowienie połączenia.

Specjalnie sprawdzam czy mi się czasem nie rozłączył internet, ale to wina serwerów chyba.

to samo mam czasami 50 pingu i dc wtf rito 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I ktos nadal tak ma? ja np. teraz nie mogę zalogować się do lola ciągle się ładuje "logowanie..." A z netem wszystko ok, działa normalnie na innych grach takze

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Właśnie się zalogowałem na konto na EUNE, wszystko w porządku. Musisz mieć coś w swoich plikach, co nie pozwala Ci uruchomić Lola. Zapora/antywirus, reinstall, repair, itp. wszystko. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o lagi to najprawdopodobniej twój internet gubi pakiety internetowe lub serwery nie wyrabiają. U mnie czasem jest to samo, ale o różnych godzinach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...