Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirtualna maszyna linuxa m2bob

PaDmO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam prośbę. Czy ktoś mógłby napisać o co chodzi z wirtualną maszyną linuxa ? Wpadła mi w oko informacja iż można używać m2boba 5h na wirtualnej maszynie linuxa, usunąć obraz i grać dalej. Czy byłby ktoś skory wyjaśnić mi o co chodzi i jak to zrobić ?
Z góry dzięki, a Lajki lecą :D

Opublikowano

Kurczę, próbowałem z sandboxie i virtual machine, ale to nie działało. I tak odnajdywało, że już kodu użyłem. Zmieniłem nawet dysk - calutki sformatowany, system od nowa wgrany, a drugi (obecny) odpięty i nadal nie mogłem drugi raz aktywować okresu próbnego.

Wirtualna maszyna to takie coś, że odpalasz sobie system w systemie, np. XP w 8.1 albo nową 10, tak, że na dysku twardym tworzy się dysk wirtualny przypisany do wirtualnego systemu. Jeden i drugi OS działają odseparowane.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Ja wgrywałem VMware Player wgrywałem windowsa tam sterowniki same ci się wgrają by odpalić metina odpalałem m2boba miałem 5h po 5 h odinstalowałem VMware Player wgrałem na nowo i wgrałem windowsa i miałem kolejne 5h ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...