Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] IslandWorld Problem z usuwaniem wyspy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No grubo dałeś do pieca. Jakie jest tego przesłanie?

Takie że nabija post, a co do załącznika to może coś z wersją lub zaatualizuj silnik do najnowszego ew. poszukaj innej wersji na której będzie ci all śmigało i cofnij do niej silnik serwera

Opublikowano

Ten bład powstaje jak plugin Islandworld nie jest kompaktywny z inna wersją silnika.

Pobierz inne wersje Islandworlda pod twoj serwer i stestuj:

http://islandworld.pl/?dir=releases

@offtopic

Teraz widze ze powstał = spamer time.

Opublikowano

Takie że nabija post, a co do załącznika to może coś z wersją lub zaatualizuj silnik do najnowszego ew. poszukaj innej wersji na której będzie ci all śmigało i cofnij do niej silnik serwera

Wiem że nabija posty, myślisz że dlaczego już warny były dzisiaj.

Aktualizacja silnika może nie pomóc, na dziś nie mamy się co rozpisywać nad tematem bo pewnie autora i tak nie ma online. Dobrze kombinujesz ale dalej nic nie powiemy czy silnik do pluginów czy vice versa bo nie za bardzo wiadomo co jest na serwerze.

Opublikowano

Wiem że nabija posty, myślisz że dlaczego już warny były dzisiaj.

Aktualizacja silnika może nie pomóc, na dziś nie mamy się co rozpisywać nad tematem bo pewnie autora i tak nie ma online. Dobrze kombinujesz ale dalej nic nie powiemy czy silnik do pluginów czy vice versa bo nie za bardzo wiadomo co jest na serwerze.

Autor jest online, czekam na dalsze odpowiedzi

Autor jest online, czekam na dalsze odpowiedzi

Ten bład powstaje jak plugin Islandworld nie jest kompaktywny z inna wersją silnika.

Pobierz inne wersje Islandworlda pod twoj serwer i stestuj:

http://islandworld.pl/?dir=releases

@offtopic

Teraz widze ze powstał = spamer time.

Co do tego to uważam że to jest możliwe, spróbuje ale jutro bo już dziś nie chce mi sie

@ref

Opublikowano

Plugin crashuje na twojej wersji silnika, sprawdź konsolę lub log o czym informuje.

No to o tym już pisałem właśnie w pierwszej odpowiedzi, ok wiem rozumiem późna godzina prześpij się z tym. Jeśli nie ogarniesz zrobię ci gotowca pisz na PW

Opublikowano

A po relogu możesz czy nie?

, bo albo masz do dupy hosting albo maszyne albo plugin

bo nie możliwe żeby takie problemy były cały czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...