Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA SA:MP - Nie polecam tego serwera - GoldServer

GS_DEVIL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Chcę was ostrzec, zanim wejdziecie na serwer o nazwie GoldServer. Przedstawię wam kilka argumentów, na koniec przejdę do dowodów.

Po pierwsze headadmin ma większość graczy głęboko w nosie. Jako że byłem vHA na tym serwerze mogę wam śmiało powiedzieć że administracja wybierana jest tam losowo i poprzez kulturalne lizanie dupy lub za opłatę, są wyjątki, lecz nieliczne. Sam założyciel ma aktualnie 18 lat, ale zachowuje się na około 15-16. Swoją arogancją i cwaniactwem odstrasza praktycznie każdego, wytrzymują jedynie ci z mocnymi nerwami. Oczywiście przy takim zachowaniu nie trudno o kłótnię która zdarza się tam naprawdę często, oraz wulgarne wyzwiska, przez co panuje tam niezbyt miła atmosfera. 

Czas na dowody:
Screenshot rozmowy Headadmina z graczem: http://i.imgur.com/dUXQCDi.png
Chatlog, który potwierdza brak inteligencji. Świetnie tu też widać jego "elokwencję": http://pastebin.com/ehLZxEDe
Niewycięty chatlog: http://pastebin.com/VNstxVx8

Serwer: GoldServer

Główny HeadAdmin: Maly

Opublikowano
Witam, z racji tego że jestem w zarządzie serwera, te oskarżenia są jak najbardziej niesłuszne.

Dlaczego? Dlatego iż ten 'GRACZ' nie wiem czy można tak go nazwać, posiada cały czas cheaty, był u nas ViceHeadAdminem.

Bardzo brzydko mówiąc, HeadAdministracja go wyrzuciła tylko z tego powodu, a z racji tego że zaczął 'Cwaniaczyć', został wydalony z serwera.

Nie wiemy dlaczego on piszę tutaj akurat na tym forum (nie wiem może też na innych), ale mam dowód jaki pokazuje że on jest i będzie cheaterem.

Bardzo prosiłbym o usunięcie tego tematu, iż po pierwsze nie jest opisany serwer, po drugie ten gracz ma tak zwany 'Ból dupy' brzydko mówiąc.

Bardzo przepraszamy!

Opublikowano

I ja dodam coś od siebie. (Jestem drugim zarządcą serwera)
Może i Mały (pierwszy head admin) ma słabe nerwy, ale to nie znaczy, że można go prowokować na każdym kroku.  Potem tylko krytykować serwer, jakiego to złego przywódce ma. Znam go dość dobrze i wiem, że na pewno nie będzie nikogo obrażał, jeżeli ten nie zacznie go prowokować. Staramy się prowadzić jak najlepiej ten serwer i jeżeli chodzi o administracji, moim zdaniem jest lepiej wybrać osoby, które się zna. Gdy jednak nie będzie się dobrze sprawował, to zostaje wydalony w trybie natychmiastowym. Rekrutacje oczywiście też przeprowadzamy, ale stawiamy raczej na wybór osobisty administratorów. ;-)

Pozdrawiam, Wiesiek. ;)

Opublikowano

@Skidrrow: Z jakiego powodu uważasz, że nie można mnie nazwać graczem? Temat nie jest po to aby opisać wasz serwer, tylko uprzedzić graczy żeby lepiej na niego nie zaglądali. Poza tym ty jako HA nie możesz dać się prowokować o takie błache rzeczy i myślę że moja cheaterska przeszłość nie miała wpływu na jakąkolwiek ocenę.

@Marian578: Wskaż mi chociaż jedno miejsce, w którym go prowokowałem. Oczywiście że należy wybierać zaufane osoby, ale losowo wybierana rekrutacja nie ma sensu, a jako że miałem vHA to widziałem co się działo, zresztą sam Mały pisał o tym na adminchacie, żałuje tylko że nie zrobiłem screenshota.

Opublikowano

Do załatwiania takich spraw jest forum serwera lub prywatny kontakt z właścicielem.Poza tym skoro nie podoba ci się serwer to po co na nim grasz?Nie lepiej znaleść se inny?

Admin pisząc "masz bana i tyle xD" z tą emotką nie dość że zrobił z siebie debila to pokazał że jest dzieckiem.

A co do osoby która wysłała link z cheaterem polecam wrócić do biurka i pouczyć się orto.

(skond ;_; )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Haha, co to za no-name'y?  xD Daj spokój, nie ma co się przejmować takim czymś i opisywać po kolei wszystkie takie serwery.

Opublikowano

Takie rozmowy prowadźcie na PW, bo widzę, że robi się śmietnisko, więc temat zamykam. Gdyby ktoś miał coś do dodania to zapraszam do pisania do mnie, a wtedy otworzę temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...