Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elsword DE

dabingdlanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mniejwięcej ogarniasz Niemiecki to tak. Ceny raczej porównywalne (chciałem napisać to tych na PLu, ale my mamy inflacje xD), o wiele mniejsze niż na PLu, przynajmniej tak mi się zdaje. Lagów nie ma zbytnio, w końcu sąsiedni kraj i jak na każdym niemieckim serwerze jest dużo ludzi.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Lagi będziesz miał jak na pl'u, bo wszystkie serwery gier wydawanych przez gf są ulokowane w Niemczech (przynajmniej o ile mi wiadomo), co do ilości osób grających to na pewno jest ich więcej niż na pl, ZNACZNIE więcej, aczkolwiek nie ma co się spodziewać takich ilości jak choćby na NA, a co do cen - jest taniej niż na pl'u, ale różnica między obydwoma (dobrze odmieniłem?) serwerami szczególnie duża nie jest.

Opublikowano

Ale pewnie ceny z zarobku są inne, np. na NA była jakaś tam część avka za 700kk. Tylko, że tam acc z bossów Sander jest za tyle sprzedawane... rynek mają zupełnie inny niż w Europie.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...