Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam niewykrywalnego bota na kasę

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem wróciłem do nfs world kupiłem aventadora, i stad moje pytanie czy jest jakiś bot na hajsy ale praktycznie nie wykrywalny? bo nie chciałbym od razu bana wyrwać.

Opublikowano

Ja używam GamerZ v14 już 10 dzień i poki nie mam bana ani zadnego sprawdzania konta czy cos w tym stylu.

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Ja używam GamerZ v14 już 10 dzień i poki nie mam bana ani zadnego sprawdzania konta czy cos w tym stylu.

Przy v14 nie ma bana? To jest stara wersja, która wykonuje 1 ucieczkę na sekundę - przy czym ban leci bardzo szybko :P

Chyba, że chodziło Ci o v24.

Ta wersja (v24) jest bezpieczna, lecz nie ma Team Escape Bota, a wbudowaną funkcję otrzymywania 3 ucieczek za 1 wykonaną samodzielnie ucieczkę.

f

Opublikowano

Przy v14 nie ma bana? To jest stara wersja, która wykonuje 1 ucieczkę na sekundę - przy czym ban leci bardzo szybko :P

Chyba, że chodziło Ci o v24.

Ta wersja (v24) jest bezpieczna, lecz nie ma Team Escape Bota, a wbudowaną funkcję otrzymywania 3 ucieczek za 1 wykonaną samodzielnie ucieczkę.

Pobierałem tego trainera jako v14, i on właśnie nie wykonuje jednej ucieczki na sekunde tylko okolo minuty ją nabija.

A co do v24 to wiem ze nie ma bo juz sprawdzalem i głownie dlatego pobieralem ta v14 bo mi 24 nie podpasowała ;d

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Pobierałem tego trainera jako v14, i on właśnie nie wykonuje jednej ucieczki na sekunde tylko okolo minuty ją nabija.

A co do v24 to wiem ze nie ma bo juz sprawdzalem i głownie dlatego pobieralem ta v14 bo mi 24 nie podpasowała ;d

Wersja wykonująca jedną ucieczkę na minutę też w przypadku dłuższego używania może skończyć się banem.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Wersja wykonująca jedną ucieczkę na minutę też w przypadku dłuższego używania może skończyć się banem.

Wiadomo ryzyko jest zawsze, ale w tym przypadku wydaje się ono być mniejsze.

Bootleg

Zuke

Opublikowano

No tak, lepsza już jedna ucieczka na minutę niż jedna na sekundę, ale gdybyś używał wersji v23 to szansa na bana byłaby praktycznie zerowa.

No dobra, a w tym v23 jak to nabija ucieczki?

Bootleg

Zuke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...