Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hostinger.pl - Problem z wgrywaniem skryptów.

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym założyć testowy forum, lecz mam problem.

Gdy instaluje paczkę jest problem z hostinger.pl.

O to co piszę:

Your domain is not pointing to our nameservers at the moment, so services such as FTP, File Manager, E-mail (and others) will not work correctly. You can find our nameservers at the "Accounts -> Details" section. Please mind that DNS might take up to 24 hours to propagate when the change is submitted.

Opublikowano

Jeżeli masz darmowy typ konta, to na forum będziesz miał ciągle informacje o przeciążeniu serwera, bynajmniej ja tak miałem i to nie na 1, na 3 kontach. Może to błąd MyBB lecz... ja osobiście nie polecam tworzyć forum na darmowym typie konta, na płatnych nie testowałem, więc nwm jak tam jest. pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jeżeli masz darmowy typ konta, to na forum będziesz miał ciągle informacje o przeciążeniu serwera, bynajmniej ja tak miałem i to nie na 1, na 3 kontach. Może to błąd MyBB lecz... ja osobiście nie polecam tworzyć forum na darmowym typie konta, na płatnych nie testowałem, więc nwm jak tam jest. pozdrawiam ;)

to wina ograniczeń hostingera. jeden z najgorszych hostingów do tworzenia takich rzeczy. na platnym hostingu nie powinno tak być.

@Vertoi

Dokładnię, jakiś poradnik? Jeeestem bardzo zielony w tym :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...