Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydanie pieniędzy na grę

DonOmar18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę tutaj bo mam trochę kaski, chciałbym ją przeznaczyć na jakąś grę, kiedyś byłem napalonym graczem gier mmorpg :P, teraz znów mnie ciągnie do zagrania sobie w coś, chciałbym przeznaczyć 1000zł na jakąś grę, czy da się przy jakiejś grze z 1000zł zrobić dobrą postać? Ogólnie mam konto na Neverwinter, 60lvl i jakies tam eq mam, ale nie grałem jakieś 1,5 roku i mówili mi na grze, że to eq co mam jest już praktycznie bezużyteczne, więc nie wiem może się ktoś wypowie co się zna, mam także konto na Tera, ale tam chyba trzeba dużo więcej wydać coś sobie oglądałem, zresztą w obojętnie jaką grę bym zagrał byle z tego tysiąca zrobić jakąś fajną postać.

Opublikowano

Czyli szukasz gry P2W? Więc tak NWO jest słabe, można sobie chwile pograć ale moim zdaniem nie wydawaj na pieniędzy na tą grę (PWE to żart, a nie wydawca), TERA (gra w zasadzie nie jest dużym P2W, ale zawsze jakieś P2W tam jest)) za 1000zł możesz mieć super postać na EU, ale teraz też jest TERA RU, która jest zerowym P2W i jest o wiele lepsza niż EU. Moim zdaniem zagraj w jakiś tytuł P2P/B2P, za 1000zł miał byś abonament na 2-3 lata w grze P2P, a wybierając grę B2P taką jak GW2 zostanie ci 900 zł, które możesz wydać na zakup golda (około 2,5k golda) lub gemy (około 16k gemów).

Opublikowano

Nie szukam pay to win, chciałbym przynajmniej taki mam zamiar, przeznaczyć 1000zł na grę i później zarabiane w grze, taki mam zamiar wpłata jednorazowa, najpierw mam zamiar dobić postać do max levelu, potem wydawać, tylko nie wiem jaka gra się nadaje by jak pisałem, te 1000zł uczyniło moją postać dobrą. Szukam coś w stylu shaiya, tera, neverwinter itd. w pierwszą grałem kiedyś, ale sprzedałem konto z powodu zepsucia gry, kto się orientuje z tą grą ten wie w terze mam postać zaczętą, sorcerera 17 albo 18 lvl, nie wiem czy dobra postać, ale jakoś zawsze miałem skłonność do postaci władającą magią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...