Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie Yt

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy na yt można nagrywać pirackie gry ? Czy są jakieś konsekwencje tego ? Czy można zarobić w ten sposób?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak ludzie się mają domyślić ze nagrywasz pirackie gry? A zarabianie to już inny temat.

6jnc40.gif

Opublikowano

Jeśli ma być to pierwszy filmik na kanale to nikt nie będzie chciał ze mną grać :3 A zarabianie mogę sobie już od 1 filmiku ustawić ? :)

Opublikowano

Np w GTA IV mam spolszczenie wgrane.

Od kiedy spolszczenie to piracenie gier ? xD

Jeśli ma być to pierwszy filmik na kanale to nikt nie będzie chciał ze mną grać :3 A zarabianie mogę sobie już od 1 filmiku ustawić ? :)

Tak możesz włączyć zarabianie od 1 filmiku.

6jnc40.gif

Opublikowano

Nie śmiej się :D Zielony w tym jestem :D Nie chcę mieć problemów żadnych i tyle :D

xxx

Możecie zobaczyć jak to wyszło ?

/ Reklama kanału - Karyvlea

Opublikowano

Dostałem komentarz. Policja do pana zawita w sprawie piracenia gier. Jakieś porady ?

Opublikowano

Dostałem komentarz. Policja do pana zawita w sprawie piracenia gier. Jakieś porady ?

Usuń komentarz.

Opublikowano

Usunąłem komentarz wraz z filmami to wystarczy ? Lepiej zacząć może coś z mmorpg wtedy się czepiać nikt nie będzie :)

Opublikowano

Usunąłem komentarz wraz z filmami to wystarczy ? Lepiej zacząć może coś z mmorpg wtedy się czepiać nikt nie będzie :)

Nie bądź lemingiem... Jeżeli gra po spiraceniu ma jakieś specjalne intro, to po prostu skróć nagranie. Innej możliwości nie ma na wykrycie, czy rzeczywiście ktoś korzysta z nielegalnej wersji. Połowa tzw. jutuberów byłaby już trzepana po kilkanaście razy...

Opublikowano

Nie ma intro bo z menu to nic nie było widać, sama gra tylko i zapis. Usunąłem bo i tak było to słabe w jednym nic nie mówiłem praktycznie, a w 2 filmiku miałem spóźniony głos co do materiału. Ale dzięki za takie komentarze.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...