Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki jungler

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio kupiłem Kha'Zixa na jungle, ale jakos sie nie sprawdza i właśnie myśle nad wymianą ;) Co myślicie o rek'sai? I ogólnie może macie jakieś swoje propozycje na jakiego ewentualnie junglera wymienic? :P

Opublikowano

Jezeli ogarniesz to Shaco w late skladasz na combo apc, adc, wszystko co nie jest tankiem ; ) a w early tez nie bije malo.

Jeżeli Pomogłem Daj +`

Opublikowano

Siema ostatnio kupiłem Kha'Zixa na jungle, ale jakos sie nie sprawdza i właśnie myśle nad wymianą ;) Co myślicie o rek'sai? I ogólnie może macie jakieś swoje propozycje na jakiego ewentualnie junglera wymienic? :P

Jestem ciekaw jak go budujesz :)

Aktualnie polecam:

-Vi

-Rekt'Sai

-J4

Opublikowano

Aktualnie w jungli w mecie jest Nida, co do Rek'Sai to też całkiem dobry jungler, polecam też Vi ;)

Opublikowano

Hmm Jungla No tu jest proste Vi na pierwszym miejscu może dostała nerfa na ulta ale dalej jest mocarna. Twoja Rek'sai też jest dobra czy to do czyszczenia swojej jungli czy do jakiegos podkradania lub zabijania przeciwnego junglera jest bardzo dobra. Ale Jarvan IV tak samo mocarna postać. Ale jak byś był szalony to polecam ci też takich junglerów jak Skarner, Nautilus, Zac może nie grane w ostatnim czasie ale to nie oznacza że jak sie nimi nie gra to są nie przydatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...