Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Effect 3, długa instalacja gry.

MetlarXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z wymienioną wyżej gierką. Kupiłem ją w dniu premiery, przeszedłem raz i zostawiłem na półce; aż do teraz, gdy wzięła mnie ochota na przejście całej sagi. Włożyłem płytkę do szufladki, następnie odpaliłem origina, wszystko przebiegało pomyślnie lecz. Mimo że płyta jest w napędzie, to szacowany czas instalacji wynosi 9-20 godzin. Nie wiem czym jest to spowodowane, gdyż płyta jest w stanie nienaruszonym. Dodam tylko tyle, że po zgraniu plików z płytki na komputer problem jest ten sam.

Dodaje SSa do pomocy.

G7ez36m.jpg

IBLojyO.png

"Rycerz bez blizny to kutas, nie rycerz" ~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Inne płyty też wolno odczytuje twój napęd? Może instalacja się rozpędzi po jakimś czasie. Ewentualnie może jakiś program ci blokować instalacje, sprawdz antywirusa i firewalla.

W ostatecznośći możesz nawet spiracic, jeśli masz orginalną płytę to posiadanie takiej wersji chyba jest legalne. Tylko nie możesz kożystac z torrentów jeśli cchesz być uczciwy bo automatycznie seedujesz innym.

Opublikowano

Problem został naprawiony. 

Temat można zamknąć. ;)

IBLojyO.png

"Rycerz bez blizny to kutas, nie rycerz" ~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Inne płyty też wolno odczytuje twój napęd? Może instalacja się rozpędzi po jakimś czasie. Ewentualnie może jakiś program ci blokować instalacje, sprawdz antywirusa i firewalla.

W ostatecznośći możesz nawet spiracic, jeśli masz orginalną płytę to posiadanie takiej wersji chyba jest legalne. Tylko nie możesz kożystac z torrentów jeśli cchesz być uczciwy bo automatycznie seedujesz innym.

*Korzystać. A tak w ogóle to seedowanie innym z tego co mi wiadomo jest do wyłączenia, więc niema w tym nic złego (jeśli ma się rzeczywiście oryginał).

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...