Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długo ładująca sie Invoria S2

yamsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Invoria s2 mianowicie pasek po wyborze postaci laduje sie okolo 2min na innych privach nie mialem tego problem co zrobic !?

Opublikowano

Client jest tak rozpierdolony że nic nie zrobisz. Administratorzy owego serwera musieli by przebudować clienta i wyebać śmieci.­

Opublikowano

Client jest tak rozpierdolony że nic nie zrobisz. Administratorzy owego serwera musieli by przebudować clienta i wyebać śmieci.­

glupi jestes jak k***a taboret utopiony w rzece.

@topic

Po pierwsze to jest zle skompilowana. Po drugie jest spakowana moleboxem rozpakuj sobie binke i client bedzie dzialac szybciej.

Opublikowano

System mam XP home edition SP3 procesor Athlom AMD 3000+ grafa geforce 6200 256 ram 1.5G szybkość łącza 4 mb/s moze to byc wina sterownikow do grafy albo jakies programy nie mam bo formata robilem 2 dni temu i jak wypakować tą "binke"?

Opublikowano

Client tego serwera po prostu taki jest.Robiony bez jakichkolwiek starań by przyszli gracze nie musieli pobierać zbędnych mb.Ewentualnie jedyne co mogę Ci doradzić to spatchowanie klienta. 

Nothing.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...