Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archeage powrót - kilka pytań!

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem dawno w AA jak dopiero co wychodzil. Wbilem lv cap cos tam porobilem i zakonczylem gre. Warto wogole wracac? Czy same pustki zostaly? Jak wyglada sprawa z APEX;'ami po ile teraz chodza i czy przez ten nowy patch jest latwiej?

Opublikowano

Dzięki nowemu patchu expi się szybciej. Jednak ja nadal będę się trzymał swojego i będę powtarzał, że nie opłaca się grać w tego crapa. Tyle słyszę od ludzi, że gra jest P2W, jest dużo hejtu na nią na forach i stronkach MMO. Pewnie znajdzie się zaraz ktoś kto powie: '' Uuuuuu frajer Harajuku nie wie co mówi, nie umie sobie poradzić w grze, jeśli umiesz grać nie wydasz ani złotówki''. Świetnie wiem, że można wszystko wyfarmić, jednak gra nie polega na farmieniu kilku godzin dziennie by dorównać innym. Odradzam AA, gra jest zwykłym koreańskim crapem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

co do gry to nie jest P2W :) pisza tylko ludzie ktorzy  by chcieli max lvl   i full set w 2-3 tygodnie :)

w 2-3 miesiące. Jak masz do wydania 200 $ na jeden przeciętny item to jeszcze nie jest p2w, jak władujesz powiedzmy 10 tysiecy $ to masz tylko porządny armor i biżu lub broń i to jeszcze nie jest pewne. Wiadomo  troche bogatych osób jest ale ilu z nich gra w archeage? no właśnie na każdym serwerze znajdą się minimum 2 takie osoby. Na shatigonie jest p2w archer nick Dretwo drexto? jakoś tak - ani razu nie widziałem jego na arenie ani na pvp honor strefie. około 120 zabić przeciwnej frakcji, zgadnijcie co robi cały czas ? siedzi na farmach i sadzi ziemniaki oraz rifty na honor pomimo tego że ma high end gear i co mu z tego ? cyferka w rankingu. Także archeage nie jest grą p2w. Broń divine armor celestial to jest normalka. jak widzisz goscia z buffem epic i bronią legendary możesz smiało powiedzieć p2w. Wiadomo dla Niemca 10€ to jak dla nas 10zł. Ogólnie gre polecam ze wzgledu na pvp jest niesamowite i nie powtarzalne.

Opublikowano

Gra przypomina trochę MuOnline z tego względu, że jest niestety już olana i trafiła na śmietnik historii. Trochę szkoda miałem sentyment do tej gry.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Gra przypomina trochę MuOnline z tego względu, że jest niestety już olana i trafiła na śmietnik historii. Trochę szkoda miałem sentyment do tej gry.

Olana? 2 miesiace temu wprowadzili patch 1.7a dziś juz jest 1.7c zaraz wprowadzą 2.0. w tych odcinkach czasu były eventy, 2x exp, 2x honor, leviathan, wydany labor zamieniony w potki na labor, divinie blesing coins (najlepszy) etc. gra się bardzo dobrze trzyma.

Opublikowano

Olana? 2 miesiace temu wprowadzili patch 1.7a dziś juz jest 1.7c zaraz wprowadzą 2.0. w tych odcinkach czasu były eventy, 2x exp, 2x honor, leviathan, wydany labor zamieniony w potki na labor, divinie blesing coins (najlepszy) etc. gra się bardzo dobrze trzyma.

Nie przecze ,że jest olana tak dosłownie jak Mu, ale trzeba przyznać ,że nie ma już tylu ludzi co choćby rok temu.

IRcBXuaz10l20.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...