Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z FairPVP i LogIt'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc witajcie w moim temacie :) 
Przybywam do was z pewnym problemem ... otoz dogralem na swoj testowy serwer antyrelog FairPVP od @HugoZar'a wszystko dziala jest pasek smoka i wogole deda jak sie lognie w pvp, ale nie w tym rzecz  chodzi oto, ze w LogIt'cie mam ustawione takie lobby ze przy logowaniu jest sie na spawn, a gdy juz sie zalogujemy tp'a nas do naszej ostatniej lokalizajcji no i gdy sie logniemy podczas pvp i wejdzemy ponownie to jestem umarly jestem na spawn podczas logowania ale juz potem tp'a mnie znow do tej lokalizacji gdzie umarlem wiecie moze jak to zconfigurowac, aby bo dednieciu i logowaniu ponownie byc na spawnie ? 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Wiem nie umiem pisac xD
Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czesc witajcie w moim temacie :) 

Przybywam do was z pewnym problemem ... otoz dogralem na swoj testowy serwer antyrelog FairPVP od kukubaczka wszystko dziala jest pasek smoka i wogole deda jak sie lognie w pvp, ale nie w tym rzecz  chodzi oto, ze w LogIt'cie mam ustawione takie lobby ze przy logowaniu jest sie na spawn, a gdy juz sie zalogujemy tp'a nas do naszej ostatniej lokalizajcji no i gdy sie logniemy podczas pvp i wejdzemy ponownie to jestem umarly jestem na spawn podczas logowania ale juz potem tp'a mnie znow do tej lokalizacji gdzie umarlem wiecie moze jak to zconfigurowac, aby bo dednieciu i logowaniu ponownie byc na spawnie ? 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Wiem nie umiem pisac xD

Pozdrawiam :)

Z tego co mi wiadomo FairPvP jest @HugoZar 'a.

Wątpię aby bez ruszania kodu dało się coś wskórać.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...