Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł z Warnami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki pomysł aby Moderatorzy dawali warny za głupie tematy typu :L# nie działa" (po patchu oczywiście) ktory np wyszedł w ciągu 24 godzin, Wiadomo  że Joduskame nie zaaktualizuje w tym czasie League Sharp. Mnie osobiście takie tematy irytują. Oraz jestem za tym żeby możliwość pisania w tym temacie wynosiła 50 SENSOWNYCH postów w innych :).

Jeżeli to jest zły dział prosiłbym o przeniesienie tematu to odpowiedniego.

Opublikowano

Raczej możliwość pisania 'tutaj' dopiero po 50 postach nie zostanie dodana, ponieważ będą nabijać sobie tak, jak to robią, gdy chcą opublikować prezentację w Metin2... Natomiast tematy typu "nie działa mi" muszą zostać, przynajmniej te, gdy nie ma update :p Pomyślimy nad jednym informujacym tematem.

Opublikowano

najlepsze jest to ze wiekszosc co tak pisze siedzi w bronzie :DDDDDDDDDDDDDD co zrobisz nic nie zrobisz panie

"a morze ty wierz jak naprawic rzeby mi lig szarp dzialal bo mi nie dziala pomocy!!11oneone"

lub silverze... 5... jeszcze "jakimi postaciamy wyjsc z bronzu bo sie nie da wyjsc!!one" tyle w temacie.

Opublikowano

Nie możemy być aż tak rygorystyczni, ponieważ forum jest otwarte dla wszystkich użytkowników. Oczywiście wśród nich trafią się ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem, jednak niektórzy nie będą obyci z siecią, forami, czy samym L#. W mojej opinii lepiej podjąć akcję informacyjną w stylu tematu z opisem sytuacji programów trzecich po każdym patchu. Wtedy porządek można by utrzymać zamykając wątki "l# nie działa" po poście odsyłającym do wspomnianej wcześniej informacji. Dzięki takiemu rozwiązaniu problemu wszyscy wyszliby zwycięsko, bo te pytania nie byłyby aż tak widoczne, a niedoświadczeni użytkownicy obeszliby się bez surowych represji.

Opublikowano

Nie możemy być aż tak rygorystyczni, ponieważ forum jest otwarte dla wszystkich użytkowników. Oczywiście wśród nich trafią się ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem, jednak niektórzy nie będą obyci z siecią, forami, czy samym L#. W mojej opinii lepiej podjąć akcję informacyjną w stylu tematu z opisem sytuacji programów trzecich po każdym patchu. Wtedy porządek można by utrzymać zamykając wątki "l# nie działa" po poście odsyłającym do wspomnianej wcześniej informacji. Dzięki takiemu rozwiązaniu problemu wszyscy wyszliby zwycięsko, bo te pytania nie byłyby aż tak widoczne, a niedoświadczeni użytkownicy obeszliby się bez surowych represji.

Jest też wiele osób, które piszą tu już od 1-2 postów gdzie pytają "jak wgrać skrypt na lidższarpha". Jeśli chcą tego używać to niech poczytają poradniki, których jest pełno w tym dziale (nawet video poradnik jakiś czas temu widziałem). Jeśli rejestrują się tylko po to żeby napisać temat bez wcześniejszego poszukania odpowiedzi na własne pytania, zaniżają poziom całego forum. Myślę, że 10 postów byłyby dobrym ograniczeniem gdyż zanim ta osoba nabije 10 postów będzie wolała chyba zajrzeć do innych tematów w tym dziale i znaleźć odpowiedzi na własne pytania. 

Opublikowano

Tak a propos update. Ile czasu zajmie im aktualizacja L# aby był kompatybilny z patchem 5.5?

L# zostanie zupdejtowany prawdopodobnie po weekendzie (dla jasności , tak długo z powodów zabezpieczeń w nowym systemie)

Opublikowano

Weźmy pod uwagę to że jest to bezsensowne nabijanie postów. Temat 1  podpiąć i za każdy taki temat jak "nie działa l#" po update dawać po 5% aż się nie naucza że jest to spam.. Mnie to już wnerwia powoli... Admini weźcie się do roboty i zróbcie coś z tym :P. (Nie twierdze że nic nie robicie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...