Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bard Spotlight

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam, czekam. Świetne dźwięki i te malutkie, przeurocze stworki <3

Opublikowano

Macie może jakieś sugestie gdzie jeszcze on się nada? Nb3 grał nim na jungle, dość fajnie się spisał, ale w początkowej fazie troszkę kiepsko.

Czekam. :D

Opublikowano

AoE Zhonyia. GG Zed B)

Fajnie będzie można trollować, zamrażasz swojego adc na linii żeby nie zabrał killa xD

Opublikowano

Bard jest już dostępny iiii... Jest cieżko. Może dlatego, że jeszcze nie ogarniają tej postaci. Postawiłam "W", sojusznicy omijali to leczenie, jakby była miną bądź od razu wchodzili w nią ~.~ Inna sytuacja, rzucam ult, a Heime w tym czasie stunuje (po moim ulcie w 4 przeciwników). Ciężko zgrać się :p Ale i tak dla mnie postać świetna pod względem dźwięków i creepów <3

Opublikowano

Bard jest już dostępny iiii... Jest cieżko. Może dlatego, że jeszcze nie ogarniają tej postaci. Postawiłam "W", sojusznicy omijali to leczenie, jakby była miną bądź od razu wchodzili w nią ~.~ Inna sytuacja, rzucam ult, a Heime w tym czasie stunuje (po moim ulcie w 4 przeciwników). Ciężko zgrać się :P Ale i tak dla mnie postać świetna pod względem dźwięków i creepów <3

Czyli ogólnie polecasz pozbierać na nią jeszcze 900 IP? :D Bo zastanawiam się czy jest warty, ale zbieranie tych mipów po lesie jest takie urocze! <3

Opublikowano

Czyli ogólnie polecasz pozbierać na nią jeszcze 900 IP? :D Bo zastanawiam się czy jest warty, ale zbieranie tych mipów po lesie jest takie urocze! <3

Polecam, ale nie licz na ogarnięcie wśród graczy. I trzeba MYŚLEĆ... Kiedy dobrze użyć ult oraz pamiętać, żeby nie za późno (wiele razy padłam przez to, że nie działa to jak Zhonya, czyli wciśniesz ult, namierzysz i już. Troszkę trwa zanim zadziała) :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...