Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Polska Społeczność Graczy

1. Nasz serwer jest serwerem unikalnym. Tworzy go grupa osób zaangażowanych oraz aktywnych. Osób, które potrafią zapewnić graczom najwyższy komfort spędzania czasu na serwerze. PSG skupia graczy różnych gier wokół siebie, nie tylko Minecrafta.

2. Serwer opiera się na motywie średniowiecznym. Skupiamy się na tworzeniu gildii wraz z kompanami oraz przetrwaniu. Celem jest podbicie jak najwięcej terenów, zdobycie najpotężniejszych sojuszników oraz oczywiście - rozrywka. 

3. Nasz serwer nie jest jednym z tych, które upadają po 2 tygodniach. Na listach serwerów sytuujemy się już dobre 4-5 miesięcy, zawsze zapewniając najlepszy klimat oraz atmosferę na naszym serwerze.

4. Większość naszych pluginów to skrypty autorskie pisane przez jednego z właścicieli. Dzięki takiemu wyjściu serwer pracuje z najwyższą wydajnością.

b_560_95_1.png

Poniżej przedstawiamy wam naszą infografikę:

7pp9t8ng1s0jxx2zg.jpg

Opublikowano

szkoda, że na 1.8 tak to bym zagrał. 1.8 nie jest dobrą wersją pod pvp a skoro macie tryb pvp czy też gildię to nie jest to doby wybór. Wersja 1.7 była by znacznie lepsza i też na 1.7 gra najwięcej osób, mało kto gra na 1.8. 1.8 tak bardziej pod budowanie itp to jeszcze może być ale nic po za tym 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

szkoda, że na 1.8 tak to bym zagrał. 1.8 nie jest dobrą wersją pod pvp a skoro macie tryb pvp czy też gildię to nie jest to doby wybór. Wersja 1.7 była by znacznie lepsza i też na 1.7 gra najwięcej osób, mało kto gra na 1.8. 1.8 tak bardziej pod budowanie itp to jeszcze może być ale nic po za tym 

Niestety 1.8 nie jest przystosowane do PvP aczkolwiek nie widzę naszego serwera na gorszej pozycji. Aby utrzymać się na rynku serwerów trzeba w większości przypadków iść z postępem. 

Serwer można zawsze sprawdzić ;)

Opublikowano

Świetna prezentacja i bardzo ciekawy pomysł na serwer. Grałam na poprzedniej edycji serwera i byłam bardzo zadowolona, zarówno gracze jak i administracja byli przyjaźnie nastawieni dla wszystkich ;) Gorąco polecam i zapraszam :)

Opublikowano

Świetna prezentacja i bardzo ciekawy pomysł na serwer. Grałam na poprzedniej edycji serwera i byłam bardzo zadowolona, zarówno gracze jak i administracja byli przyjaźnie nastawieni dla wszystkich ;) Gorąco polecam i zapraszam :)

Bardzo się cieszymy z Twojej opinii, serdecznie zapraszamy graczy!

Opublikowano

Prezentacja jest schludna i ładna, gdybym nie miał gorączki z pewnością bym wbił =)

Opublikowano

Prezentacja jest schludna i ładna, gdybym nie miał gorączki z pewnością bym wbił =)

Mamy nadzieję, iż jak najszybciej wrócisz do zdrowia, serdecznie zapraszamy - będziemy czekać ;)

Opublikowano

Po przetestowaniu nowego trybu gry stwierdzam że serwer jest na wysokim poziomie i warto na niego wbić :D  Myślę że spędzę na nim wiele godzin nie jak na wszystkich ogólnodostępnych serwerach gdzie gra nudzi się po 5 min  ;) 

Ps. Mini gierki już działają? :p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po kilkugodzinnej naradzie udało mi się dodać:

• Puszki Pandory - kosztuje 600 cobblestone (10 stacków). Po użyciu przynosi losowy efekt. Może to być drop surowców, kick, efekty typu nausea, czasowa nieśmiertelność itp.
  • Stoniarki - chyba nie muszę tłumaczyć. Istnieje możliwość zcraftowania stoniarki, która zawsze będzie generować kamień nad nią.
  • Ciężko zmodyfikowany drop ze stone - wszystko jest podane na serwerze pod komendą /drop
  • System ostrzeżeń - bardzo proste. Moderatorzy i Administratorzy przyznają ostrzeżenia za niepoprawne zachowanie. 3 ostrzeżenia = ban na 6 godzin.

Planuję dodać jeszcze kilka funkcji, ale to będzie ujawnione w najbliższym czasie :)

Pozdrawiam w imieniu całego zespołu PSG.

Opublikowano

Bardzo fajnie zrobiony serwer narazie po kilkanascie osob online jesli sie powiekszy to wyczuwam dobrą przyszlosc polecam i zapraszam do gildii Zakon Solomana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...