Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z IslandWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pluginem IslandWorld a problem polega na tym że gracz nie może robić ma swojej wyspę ani budować ani otwierać skrzynek nic . Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

@Marcin455

1. Podaj pluginy które używasz na serwerze.

2. Jaki silnik

3. Jaka wersja Islandworlda

Takie blokady miałem jak posiadałem plugin 'essentialsAntyBuild' jak go posiadasz to go usuń.

Sprawdż czy przypadkiem nie dałeś regionu na cały swiat ktory blokuje to wszystko.

Czekam na szczegóły.

Wiktor Dziezyc

Opublikowano

A czy moglo tak sie stac przez to ze zrobilem /rg flag __global__ pvp deny, creeper-explosion deny, build allow to wszystko lisałem oddzielnie czyli np /rg flag __global__ pvp deny...

Opublikowano

A czy moglo tak sie stac przez to ze zrobilem /rg flag __global__ pvp deny, creeper-explosion deny, build allow to wszystko lisałem oddzielnie czyli np /rg flag __global__ pvp deny...

Tragicznie konfigurujesz serwer skoro dajesz takie flagi na IslandWorld, przepraszam ale tyle w temacie. Ktoś odpowie konkretniej wyjdzie kolejny błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...