Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

htc one m8 vs lg g3 32gb?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wybrac? liczy sie wyglad, plynnosc dzialania, zdj mniej wazne, oraz plynnosc aplikacji

posiada ktos ktorys? moze podac swoja opinie?

Opublikowano

Oba działają płynnie, wydajność podobna(różnice nie zauważalne). Ja bym brał one'a, lepiej zrobiony, muzyka na plus i matryca lepsza.

Opublikowano

Oba działają płynnie, wydajność podobna(różnice nie zauważalne). Ja bym brał one'a, lepiej zrobiony, muzyka na plus i matryca lepsza.

Poza głośnikami, niczego go nie wyróżnia.

Jak dla mnie, One ma zbyt duże ramki w okół ekranu, co sprawia, że jest nie porównywalnie większy od innych 5 calowców. Jak dla mnie to dyskwalifikuje ten telefon.

Opublikowano

Poza głośnikami, niczego go nie wyróżnia.

Jak dla mnie, One ma zbyt duże ramki w okół ekranu, co sprawia, że jest nie porównywalnie większy od innych 5 calowców. Jak dla mnie to dyskwalifikuje ten telefon.

A co wyróżnia g3? 5,5 calowy ekran i dupna obudowa?

Opublikowano

A co wyróżnia g3? 5,5 calowy ekran i dupna obudowa?

Dupną? Wymiary 146.3 x 74.6, przy 146.6 x 70.6. Nieznacznie szerszy, ale za to ma dużo większy ekran.

Większy ekran, to go wyróżnia. Dodatkowo wydajność i jakość muzyki jest identyczna, więc lepiej wybrać LG, chyba, że ktoś musi mieć lepsze głośniki, kosztem mniejszego wyświetlacza.

Opublikowano

Jakość dźwięku identyczna? Poczytaj jakie mają chipsety audio :)

Zapewne słuchasz mp3 128 i to na słuchawkach z Neonetu, więc co za różnica?

Poza tym, podasz mi nazwę chipów w obydwóch telefonach? Zapewne nie znajdziesz, bo nie są chętnie reklamowane, a wiesz dlaczego? Bo jakby je porównać, to nie ma praktycznie żadnej różnicy, wiec jakość będzie porównywalna przy Flac 24. A w MP3 będzie identyczna. No i są kiepskie, i słabe.

Ja audiofilem nie jestem (i watpię ze ty nim jesteś), wiec różnicy, nawet w przypadku Flac 24 i ze słuchawami Sennheiser HD7 (na które są te telefony i tak za słabe), nie zauważę, jak zreszta 95% ludzkości, więc można uznać, ze jakość audio jest identyczna.

Opublikowano

Zapewne słuchasz mp3 128 i to na słuchawkach z Neonetu, więc co za różnica? Poza tym, podasz mi nazwę chipów w obydwóch telefonach? Zapewne nie znajdziesz, bo nie są chętnie reklamowane, a wiesz dlaczego? Bo jakby je porównać, to nie ma praktycznie żadnej różnicy, wiec jakość będzie porównywalna przy Flac 24. A w MP3 będzie identyczna. No i są kiepskie, i słabe. Ja audiofilem nie jestem (i watpię ze ty nim jesteś), wiec różnicy, nawet w przypadku Flac 24 i ze słuchawami Sennheiser HD7 (na które są te telefony i tak za słabe), nie zauważę, jak zreszta 95% ludzkości, więc można uznać, ze jakość audio jest identyczna.

Nie myl mojej osoby z Twoją :) Ze Cb nie stać na lepszy sprzęt audio to nie znaczy, że każdego. Nie, nie podam ci modelu ani marki chipów, jeśli jesteś ciekawy to użyj swoich szarych komórek i poszukaj ich sam. A jak już znajdziesz i poczytasz(bo o odsłuchu nie ma co wspominać) to zmienisz zdanie. I oczywiście, że telefon ci nie napędzi słuchawek pokroju hd7, do tego się kupuje wzmacniacz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...