Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange rono vs Ace 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak mam do wyboru:

Orane Rono: http://www.orange.pl/klienci_ind/smart_plan_mix_ii/telefony/orange/orange_rono?loyalty=24&commitmentId=445&offer=4986&rateplan=XT_5602&processType=NEW

vs

Samsung Galaxy Ace 4: http://www.orange.pl/klienci_ind/smart_plan_multi_ii/telefony/samsung/samsung_galaxy_ace_4?loyalty=24&commitmentId=451&offer=4982&rateplan=XT_5601&processType=NEW

Nie przejmujcie sie pamięcią bo myśle ze 16 gb mi wystarczy a sd nie bedzie mi potrzebna.

A sd i tak mam tylko 8 gb i nie zamierzam kupować większej wiec. Można powiedzieć ze ace 4 i rono mają taka samą pamięć z moją karta.

Mnie bardziej przekonuje rono bo słyszałem że aplikacje które są na karcie sd działają gorzej i mogą sie zacinać ponieważ karta jest wolna czy coś tam.

A wy co myślicie co wybrać? Telefon chce pod gry i oglądanie filmów na yt i oczywiście do dzwonienia. Rono ma niby tą rozdzielczość HD i 5 cali w ogóle super. Ale jak myślicie jak to działa ze sobą?

Ace 4 odpycha mnie wielkością, pamięcią, rozdzielczością bo jednak 800x480 to na dziś troche slabo i tak samo 4,3 ponieważ w grach chce mieć dostęp do wszystkiego a nie żebym jednym palcem klikał 5 rzeczy.

Opublikowano

Brałbym Ace 4 - większe możliwości modyfikacji, a przy takiej specyfikacji, za rok/dwa będzie konieczna. Rono zapewne jest zawalone aplikacjami Orange, co go dyskwalifikuje.

Rozdzielczość w Ace nie jest najwyższa, lecz zyskuje na tym żywotność baterii. 4.3 cala w większości gier starczy, gorzej z dłuższymi filmami.

Rono z miejsca bym zdyskwalifikował.

Opublikowano

Rono ma taką samą specyfikacje co ace 4. Dlaczego ace 4 ma wieksze mozliwosci modyfikacje jak jest w abonamencie to z każdego telefonu moge wziąść każdy co jest możliwy dla danej oferty. Powiedz mi ile ace 4 ma wyniku w benchmarku antutu v5.6? Z tego co słyszałem i czytałem, oglądałem to rono właśnie ma praktycznie 0 aplikacji od orange nawet pogode widżet trzeba se doinstalować.

Opublikowano

Rono ma taką samą specyfikacje co ace 4. Dlaczego ace 4 ma wieksze mozliwosci modyfikacje jak jest w abonamencie to z każdego telefonu moge wziąść każdy co jest możliwy dla danej oferty. Powiedz mi ile ace 4 ma wyniku w benchmarku antutu v5.6? Z tego co słyszałem i czytałem, oglądałem to rono właśnie ma praktycznie 0 aplikacji od orange nawet pogode widżet trzeba se doinstalować.

To skoro jesteś taki pewny co do Rono, to skąd ten temat?

"Dlaczego ace 4 ma wieksze mozliwosci modyfikacje jak jest w abonamencie to z każdego telefonu moge wziąść każdy co jest możliwy dla danej oferty" - możesz przetłumaczyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...