Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Prawilne plejsy Scyllą xD

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkiem fajnie , jednakże dużo mam ale po 1 powinnaś się bardziej przygotować do gry m.in. poczytać troche nazw postaci - bo np. twój tanos to THANATOS , i jak go można mylić z hadesem? xD

Po 2 na początku myślałem że słucham 14 letniego chłopca a potem że lesbijki .. tzw. Tomboy czy jakoś tak oni się zwą. ogółem ok. I troszke wyraźniej mów :p

To tyle ;)  

Opublikowano

"Thor synem Zeusa" złapałem się za głowę i wyłączyłem filmik, dodatkowo na początku nie usłyszałem ani kszty kobiecości w twoim głosie i gdy mówiłaś "robiłam" "byłam" mówiłem sobie biedne dziecko którego dopadło gender. 

Takimi filmikami nie przyciągniesz sobie publiczności bo jak już się coś nagrywa to przynajmniej podejście trzeba mieć profesjonalne tobie tego brakuje po cytacie na początku albo takimi " tu mam jakieś rzygi " oraz mylenie postaci czy nawet niepotrafienie ich wymówić. 

Dużo ludzi odepchnie to że grasz w Smita i nawet nie znasz podstawowych pantheonów co widać po tym filmiku, oczywiście pewnie publiczke jakąś złapiesz bo jesteś w końcu dziewczyną/kobietą więc ludzie polecą na ten jeden "pozytyw" w ich mniemaniu, jednak nie licz na dużo. Przepraszam za słowa krytyki jednak musisz się do tego przyzwyczaić jak chcesz być "Youtuberka" nie prześledziłem twojego kanału więc nie wiem w jakim kierunku idziesz jednak mój post ma na celu poprawienia błędów jakie zrobiłaś przynajmniej w tym tytule jeżeli myślisz o czymś więcej jak dodawanie filmików na YouTube raz na jakiś czas.

Powodzenia i Pozdrawiam.

76561198013232167.png

Opublikowano

"Thor synem Zeusa" złapałem się za głowę i wyłączyłem filmik, dodatkowo na początku nie usłyszałem ani kszty kobiecości w twoim głosie i gdy mówiłaś "robiłam" "byłam" mówiłem sobie biedne dziecko którego dopadło gender. 

Takimi filmikami nie przyciągniesz sobie publiczności bo jak już się coś nagrywa to przynajmniej podejście trzeba mieć profesjonalne tobie tego brakuje po cytacie na początku albo takimi " tu mam jakieś rzygi " oraz mylenie postaci czy nawet niepotrafienie ich wymówić. 

Dużo ludzi odepchnie to że grasz w Smita i nawet nie znasz podstawowych pantheonów co widać po tym filmiku, oczywiście pewnie publiczke jakąś złapiesz bo jesteś w końcu dziewczyną/kobietą więc ludzie polecą na ten jeden "pozytyw" w ich mniemaniu, jednak nie licz na dużo. Przepraszam za słowa krytyki jednak musisz się do tego przyzwyczaić jak chcesz być "Youtuberka" nie prześledziłem twojego kanału więc nie wiem w jakim kierunku idziesz jednak mój post ma na celu poprawienia błędów jakie zrobiłaś przynajmniej w tym tytule jeżeli myślisz o czymś więcej jak dodawanie filmików na YouTube raz na jakiś czas.

Powodzenia i Pozdrawiam.

Powiem Ci tak.. Doświadczyłam na prawdę dużo hejtów w stronę mojego głosu, dlatego staram się nimi już nie przejmować. Zgadzam się w 100%, że nie ogarniam nazw i czegoś tam jeszcze. Gram w tę grę od ok. 2 tygodni, nie jestem z nią zaznajomiona tak więc stąd wynikają te pomyłki.. Następnym razem nie przeczytam czegoś, albo nie powiem czegoś, czego nie jestem pewna :)

Opublikowano

Powiem Ci tak.. Doświadczyłam na prawdę dużo hejtów w stronę mojego głosu, dlatego staram się nimi już nie przejmować. Zgadzam się w 100%, że nie ogarniam nazw i czegoś tam jeszcze. Gram w tę grę od ok. 2 tygodni, nie jestem z nią zaznajomiona tak więc stąd wynikają te pomyłki.. Następnym razem nie przeczytam czegoś, albo nie powiem czegoś, czego nie jestem pewna :)

Nie znam osoby, która na wstępnie była bardzo dobra, albo chociaż dobra. Ja osobiście ogarniałem grę przez ponad 3 miesiące i wiem, że nie jest to takie proste, dlatego nie rozumiem "hejtów". 

Ogółem rzeczy typu głos, nie są zależne od ludzi, więc dlaczego ktoś ma jakieś "ale".

Dla mnie cała przyszłość przed tobą i zapewne za kilka miesięcy będziesz mogła się popisać wiedzą. 

Według mnie filmik spoko, fajnie się słucha i ogląda. Życzę powodzenia i bardzo chętnie czekam na kolejny odcinek.

Opublikowano

A i w dodatku spróbuj grać odrazu na conq (5vs5) bo to taka podstawa potem do ligówek. 

Trening czyni mistrza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...