Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] razor

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Rocky Marciano
Wysokość: Zgodna z regulaminem.
Szerokość: Zgodna z regulaminem.
Kolorystyka: Odcienie szarości ale może być też coś innego jeśli będzie to dobrze wyglądać.
Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym by na sygnaturze był umieszczony ten cytat:

\"Every champion was once a contender that refused to give up.\"
Materiały do wykorzystania: https://www.google.pl/search?q=Rocky+Marciano&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9oQAVaCqO8KAU7eMgOAK&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1115&bih=505
Wynagrodzenie: Limit lajków jaki może przyznać elita jest ogromny  i autor pracy, która zostanie wybrana może być pewny, że będzie zadowolony z wynagrodzenia. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Rocky Marciano

Wysokość: Zgodna z regulaminem.

Szerokość: Zgodna z regulaminem.

Kolorystyka: Odcienie szarości ale może być też coś innego jeśli będzie to dobrze wyglądać.

Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym by na sygnaturze był umieszczony ten cytat:

\"Every champion was once a contender that refused to give up.\"

Materiały do wykorzystania: https://www.google.pl/search?q=Rocky+Marciano&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9oQAVaCqO8KAU7eMgOAK&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1115&bih=505

Wynagrodzenie: Limit lajków jaki może przyznać elita jest ogromny  i autor pracy, która zostanie wybrana może być pewny, że będzie zadowolony z wynagrodzenia. :)

2134514261047271072858.png

Opublikowano

Podbijam wątek i czekam na kolejne propozycje.

Jeśli ktoś zbiera lajki to warto spróbować. Każdą sensowną pracę wynagrodzę w szczodry sposób.

Jako dowód niech posłuży może przykład ZioloPCTV, który dostał 250  350 lajków. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@ZioloPCTV Ciężko powiedzieć. Twoja nie jest zła. Po prostu czekam na 2-4 prace by mieć możliwość wyboru.

@Rayso. To niestety nie jest sygnatura. Tzn. nie spełnia wymogów wymiarowych i na forum użyć bym jej nie mógł więc nie biorę jej pod uwagę. No i dodany jest tam tylko napis i nic więcej. :(

@LeeSinor Super! Ta druga wersja to mój obecny faworyt. Dałem Ci 100  200 300 lajków. Jak mi się odnowi limit dorzucę jeszcze kilka setek. Dzięki wielkie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@Valky Wow! Idealna jest. Dałem Ci 200 400 500 lajków  i dam jeszcze kilka razy tyle jak tylko limit mi się odnowi.
I miałbym jeszcze jedno pytanie. Dałbyś radę wyciąć z niej awatar czy nie masz już .psd i nie da rady? 
Chodzi mi o coś takiego tylko bez tych pasków na których są napisy. Jak nie ma takiej możliwości to okej. Najbardziej zależało mi na sygnaturze. :)

i1ERM8p.png

A jeśli się uda to najlepiej by było gdyby wycięty avek mieścił się w takich kryteriach:

- maksymalna rozdzielczość 150x150 pikseli
- maksymalny rozmar pliku 42KB

A jak dasz radę dodać tam jeszcze napis "Fist" to obiecuję lajkować do upadłego. :D

P.S
W sumie to temat można już uznać za zamknięty jako, że Twoja praca jest idealna więc prosiłbym by nie zamieszczać dalszych sygnatur. :P
Kurcze. Masz talent. :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ciesze się, że Ci się praca podoba ;) 

Masz avek :

100071426772540286162.jpeg

Wielkość 150 x 150 

waga : 41,9 ;p

Jeśli coś zmienić to pisz ;) 

@razor

1363095337-U286162.png

Opublikowano

@Valky Jest idealnie. Dziękuje jeszcze raz. Możesz zamknąć temat.

Lajki jeszcze Wam porozdaję przez pewien czas przy okazji wpadania na mpc bo bardzo mi pomogliście. :)

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...