Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO

NygguS^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż ostatnio zakupiłem cs:go i tutaj zacznę od początku , sprawdziłem swoje wymagania i są one następujące :

Windows 7 64bit / Karta graficzna Geforce G102M 512Mb / Procesor intel core 2 duo 2,2GHz / 4GB ram

Więc stwierdziłem że pójdzie mi ta gra bez problemu nawet i na niskich wymaganiach ale teraz problem jest taki że mam laptopa wyczyszczonego , bez zbędnych śmieci , wirusów etc. I wracając do problemu to jest on następujący podczas grania jest wszystko w porządku gram przez pewien czas i jest wszystko okey fps są na dobrym poziomie , gra nie przycina , chodzi płynnie oczywiście mówię tu jak laptop jest świeżo odpalony i nie był używany wcześniej ale w pewnym momencie laptop zaczyna chodzić głośniej , zaczyna się grzać i temp podskakuje do 90 stopni lub a układ chłodzący był czyszczony i teraz chciałbym się zapytać czy jeśli kupie podkładkę chłodzącą bo w tym momencie takiej nie posiadam to czy to w pewnym stopniu mój problem rozwiąże bądź jakieś propozycje co mogę jeszcze zrobić aby to jakoś wspólnie chodziło ? 

Bardzo bym prosił o rzetelne wypowiedzi i Dziękuje :)

satabplayer.png
Opublikowano

Nie wiem co jest dziwnego w tym, że laptop się grzeje. Podkładka chłodząca pomoże w pewnym, lecz niewielkim stopniu. Polecam załatwić sobie nowy sprzęt, bo stare mają to do siebie, że lubią się nagrzewać.

Opublikowano

No tak lecz wymagania tez nie są takie złe , a gram teraz na minimalnych wymaganiach jakich się da a na wysokich nie ma różnicy bo gra się płynnie lecz po pewnym czasie się grzeje i trzeba resetować , ktoś może jeszcze coś doradzić ?:) 

satabplayer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...