Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wy na taki SkyBlock?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na skyblocku bedzie ogromny spawn z sklepami dla vip

dla gracza mozliwosc kupna sprzedazy itemow

Beda zadania u villagerow

Drop z cobblestone lub stone

Srednia wyspa z malymi gotowosciami

Bedzie tez plugin autorski na wyspy czyli bedzie posiadal komendy takie jak:

- /stworz 

- /zapros

- /wyrzuc

- /opusc

Bedzie mozliwosc walczenia z innymi graczami czyli np:

- Gracz ma wyspe obok kolegi moga walczyc na miecze ale nie moge wykorzystywac

- lukow

- sniezek

Informacje o serwerze:

- 200 slotow

- Domena .pl

- TS3 150 slotow

- 16GB ramu

- Hosting 

Co wy na to?

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

o reklame nie musisz sie martwic mam 2 youtuberow co maja po 10k subow

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Nw, czemu gracze mieliby odwiedzac twoj serwer. Zwykly serwer skyblock , i nwm co ludzie widza w "autorskich pluginach" Co im to da , ze zamiast /is create wpisza /stworz?

Jak serwer bedzie mial dobra atmosfere itd to wejda pewnie , musialby byc jakos lepszy niz inne serwery sb

Opublikowano

Zwykły SkyBlock z item shopem. Nie wiem po co mieliby gracze wchodzi na Twój serwer... Autorskie pluginy? Co do za autorskie, skoro już lepsze istnieją i są publiczne...

#AntyBlezur

Opublikowano

Ale co Ci z tych pluginów skoro są już takie (i zapewne też dużo lepsze) publicznie. Dla graczy liczy się rozgrywka, nie co masz zainstalowane na serwerze. Autorskie pluginy mają Ci tylko pomóc w tworzeniu autorskich trybów gry. Dlaczego? Dlatego, że właśnie takich nie ma i nie ma do nich pluginów.

#AntyBlezur

Opublikowano
@

Po twoich wcześniejszych tematach, uważam że dla ciebie "Autorki plugin" to edytuj zmienić literka i zapisz

bo skoro masz wizje wiesz co i jak to sie nie pytaj głupio bo pomysł sam w sobie jest dobry tylko go zrealizować trzeba i jakiś pomysł, aby serwer wyróżiał sie od innych.

Opublikowano

Jak dla mnie pomysł taki sobie, postaraj się go bardziej urozmaicić, to napewno zwróci uwagę graczy.

Opublikowano

Trzeba dodać parę nowych i swoich pomysłów bez tego ani rusz. Po co nam info o autorskich pluginach? Co nam do tego? Kiedyś to przyciągało graczy teraz już nie. Jak na razie projekt do du*y i nie wbiję na 200%.

Opublikowano

Tak mnie zastanawia czy widzieliście gdzieś questy u villagerów na jakimkolwiek sb. Tylko to niestety jest oryginalne (nie jestem na 100% pewien).

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Troszkę mało informacji o serwerze. To, że będziesz miał "autorski plugin" na takie komendy jak podałeś nie znaczy, że będzie lepiej.

Według mnie komendy /is (/is create /is home itd.) są lepsze  ponieważ 80% graczy się do nich już przyzwyczaiło i trudno im będzie grać na serwerze gdzie są takie komendy jak /stworz , /zaproś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...