Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build][Masteries][Runy] Kalista

Outpiay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mógłby mnie ktoś oświetlić jak zrobić dobry build, masterki i runy pod kalistę? Jak gram nią to mam problem, że mam bardzo dużo AS ale nie mam w ogóle dmg.

I ma ktoś jakiś pomysł jak szybko używać pasywki? Bez skryptów. Jak na razie robię to trzymając PPM i spamując A, wydaje mi się, że wtedy robi to płynniej niż przy samym spamowaniu A.

Opublikowano

Do płynnej pasywki polecam Orbwalking. Co do DMG na Kaliste... Speed Attack 2.50+227dmg wystarcza na spokojnie na SR, ponieważ masz E. Mój build to [nie podaje po kolei, to zależy od sytuacji gry]:

1. Hurricane
  2. Bloodthrister
  3. Berserk (buty)
  4. BotRK (Zniszczonego Króla)
  5. Phantom Dancer
  6. Statiik lub Zephyr [Tu zależy najbardziej, od enemy teamu. Zephyr, ze względu na pasywkę itemu].

Pierwszy spell biorę E, dlatego łatwo farmisz. Pasywka+Orbw+E+Hurricane+BT = Tylko porządny Assassin cie zdejmie (albo Master Yi full krytyk.)

Co do masterek: wystarczą tzw. uniwersalne ADC. Runy tak samo, przynajmniej mi to wystarcza.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...