Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Metin2/Cs/Minecraft - forum, serwery.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstaluję, skonfiguruję, zabezpieczę, zmodernizuję oraz zaopiekuję się forum.

Współpracuję tylko i wyłącznie z serwerami/sieciami serwerów poniżej wymienionych gier.

m2-logo.png

Minecraft-logo.pngCounter-Strike_Logo.png

Pracowałem z wieloma serwerami gier (głównie zagranicznymi), wszyscy byli zadowoleni z mojej pracy oraz organizacji.

W dodatku oferuję administrację serwerów gier (admin/gm).

Co do forum:

- instalacja,

- konfiguracja,

- zabezpieczenia,

- stała opieka,

- dobór rozszerzeń,

- edycja techniczna/wizualna szablonu.

Skontaktować się ze mną możesz poprzez poniższe opcje.

GG: 53234602

Email: [email protected]

Opublikowano

­Czy z kimś już współpracowałeś z branży Metin2?

Jakieś fora przykładowe?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­Czy z kimś już współpracowałeś z branży Metin2?

Jakieś fora przykładowe?

Współpracowałem z kilkoma serwerami Metin2 (zagranicznymi), które niestety padły - stąd też powód wstawienia tego oto ogłoszenia.

Nie mogę pokazać przykładowego fora, ponieważ wszystko testuję i sprawdzam u siebie, na localhostcie.

Wiem, nie jest to zbyt korzystne w takiej sytuacji, ale cóż, kto będzie chciał, to podejmie się współpracy.

Opublikowano

Kto ma się podjąć współpracy skoro nawet nie pokazałeś swoich prac?

Pytaj tego, kto będzie na tyle odważny. Nikomu nie narzucam współpracy ze mną. Nie pokazywałem prac, bo nie każdemu może się to spodobać, a każde forum traktuję indywidualnie, nie na jakiś wzór.

Opublikowano

Wiatpie ze ktos bedzie zainteresowany podjąć współpracę i brac Cie jak nic nie wie o Tobie i twoich pracach takie branie w ciemno nie ma najmniejszego sensu. Dlatego jesli nie pokażesz swoich prac to watpie ze ktos sie tym zainteresuje ale powodzenia.

Opublikowano

Wiatpie ze ktos bedzie zainteresowany podjąć współpracę i brac Cie jak nic nie wie o Tobie i twoich pracach takie branie w ciemno nie ma najmniejszego sensu. Dlatego jesli nie pokażesz swoich prac to watpie ze ktos sie tym zainteresuje ale powodzenia.

A jednak napisało do mnie kilka osób. Ja i tak żadnych prac nie pokażę, nie potrzebuję współpracy z ludźmi, którzy kierują się zrzutami ekranu. Dzięki i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...