Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOSS Inferno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­daj sobie spokój już z tym wrzucaniem "nowości" z innych for kto będzie chciał to sobie wejdzie tam i pobierze od kilku dni spamujesz tymi DLL. Zrób coś sam i wtedy możesz to udostępniać i chwalić się. Może autor nie rzeczy sobie udostępniania tych rzeczy na innych forach. Ostatnio na tym mpc się robi mega syf chyba pora z uciekać z tego forum. 

Opublikowano

Myślisz że on to wie? Przecież on żywcem podał link z innego forum wraz z screenem nawet tego nie sprawdził. Wrzuca wszystko jak leci z zagranicznych for. 

Opublikowano

­daj sobie spokój już z tym wrzucaniem "nowości" z innych for kto będzie chciał to sobie wejdzie tam i pobierze od kilku dni spamujesz tymi DLL. Zrób coś sam i wtedy możesz to udostępniać i chwalić się. Może autor nie rzeczy sobie udostępniania tych rzeczy na innych forach. Ostatnio na tym mpc się robi mega syf chyba pora z uciekać z tego forum. 

Nie mów mi co mam robić. Udostępniam to dla ludzi którym nie chce się biegać po europejskich stronach, i przewalać 10kg syfu żeby znaleźć coś konkretnego. Po drugie primo poćwicz pisownie bo napisałeś ''rzeczy'' pewnie miałeś na myśli ''rzyczy'' lecz poprawnie pisze się życzy. Autor błagał mnie żebym to tutaj udostępnil kapisz? A teraz uciekaj.

ps. mobek ma 1 animacje

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie mów mi co mam robić. Udostępniam to dla ludzi którym nie chce się biegać po europejskich stronach, i przewalać 10kg syfu żeby znaleźć coś konkretnego. Po drugie primo poćwicz pisownie bo napisałeś ''rzeczy'' pewnie miałeś na myśli ''rzyczy'' lecz poprawnie pisze się życzy. Autor błagał mnie żebym to tutaj udostępnil kapisz? A teraz uciekaj.

ps. mobek ma 1 animacje

ps. mobek ma 1 animacje

Ma jedną animacje, omg xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

ps. mobek ma 1 animacje

No brawo każdemu się zdarza popełnić pomyłkę. Ty się ośmieszasz wstawiając takie bezsensowne tematy, ale jeżeli już chcesz to przynajmniej przetestuj to co chcesz udostępnić nawet screna skopiować musiałeś no proszę cię przez takich jak ty forum spada na psy. Właśnie pokazujesz swój poziom, nudzi Ci się to znajdź sobie konkretne zajęcie. 

­

Opublikowano

całkiem fajnie wygląda, taki jakby zmutowany hae tae xD 

gdyby działał na wszystkich prockach to może by poleciał + i nawet może skusiłbym się na ściągnięcie

Opublikowano

Po co wrzucacie taki syf do działów? Jeżeli ktoś bierze się za robienie serwera powinien mieć jakąś kasę na 'start' i jeżeli zależy mu na czymś 'fajnym' to może np. kupić sobie nowe bossy do gry np. u @mark13 który jest dobry i tani w tym co robi.

PS. na hasło 'Thoria' macie 5% zniżki :D

logo.png

Opublikowano

No nie powiem, wygląda fajnie :D ale niby nie działa na amd i ma tylko jedną animacje więc lipa :X

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...