Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Server Nie Splajtuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... tak jak w temacie... zakladalem już kilka tematow z podobnymi pytaniami ale glowie to było dla moich kolegow którzy potrzebowali pomocy (oprócz projektu "BorderCraft 2")

A oto co mogę powiedzieć o serwerze:

- Server RPG + Tereny/Pokoje/Działki do Kupienia na stałe / do wynajmowania

- Mozłiwość zbudowania swojego własnego statku wodnego/powietrznego jak mod/plugin MoveCraft i kontrolowanie nim !

- Ponad 1000 slotów + Super Maszyna = ZERO Lagów

- Do odkrycia 5 Miast z wolnymi Terenami/działkami/pokojami do kupienia/wynajęcia!

- [VIP/SVip] Różdżka pozwalająca robić zaklęcia z Harry Pottera!

- Ogarnieta i Doświadczona Administracja

- Co Miesiąc Eventy W KTÓRYCH MOZNA WYGRAC KEY DO UPLAY!

- Nowe Itemy Bez Modów... Typu: JetPack, Zbroja emeraldowa i wiele wiele innych!

- AUTORSKI ANTY CHEAT Zapewnia bezpieczną gre....

- Levele Broni!!!

- Tanie Rangi Premium :)

Co myślicie?

Co jeszcze można dodać na server aby urozmaicić gre a co usunąć :)?

76561198180869410.png
Opublikowano

Gratuluje @LeeSinor mądrości, tzn. nadanie ­warna za Off-topic. Jak mnie wkur*ia taka głupota... Wypowiedziałem się na temat i dostałem warna za off-topic? I wcale nie sram się o byle co, lecz o niesłuszne nadanie warna.

@Martin_Gaming
Tak, nie pasuje mi... Wiele takich serwerów startuje, a potem właśnie... splajtuje, mimo autorskich i innowacyjnych modyfikacji. Czemu? Bo administracji się nie chce, czy też rozgrywka nie jest wystarczająco RPG'owa. Niektóre serwery nawet nie startują, bo twórcom odechciało się robienia serwera, a zapaleni gracze, czekający na otwarcie, po roku dowiadują się, że tak bardzo oczekiwany serwer nie wystartuje. Było wiele właśnie takich zapowiedzi. I właśnie 2 ostatnie zdania są pointą mojego "off-topowego" postu.

Jestem wesoły romek

Opublikowano

Nie Splajtuje Fajny pomysł Pozdrawiam  :D

Możesz zrobić sklepy ;D Sieć serwerów

Po co ci tyle slotów zrob na 100 jak bendzie wbijało wiecej graczy to na 200

Moge ci dac moje autroskie skrypty :D jak chesz ? 

Zrób Pokój dla Vipa :D

Pozdro

Opublikowano

@Dark.Craft mam dysortografie ...

Rekfeszt jagby co

@jacekssj spoko ;)

Masz już wbudowany słownik, w przeglądarkę inernetową :)

A teraz na temat.

Czy nie splajtuje to trudne pytanie, my możemy tylko pisać, że będzie OK, ale wszystko zależy od Administracji i ich chęci. Sam kilku krotnie startowałem z Projektem RPG, po 3 miesiącach Administracja odchodziła, bo miała już dosyć dużego poświęcania czasu i wolnego posuwania się do przodu.

Serwery RPG to nielada wyzwanie, jeżeli dociągniecie do samego końca i będzie on w 100% dopracowany, bez najmniejszych błędów, to macie spore szanse.

5255055987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...