Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Varus

Pan Czonstuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ niezwykły zasięg skili

+ dobrze zagrane ulti w tf = win tf

+ fajny slow z e

+ ciężki do skontrowania ze względu na swoje q

- same skilshoty

-brak escape systemu

- mało mobilny

- przy spamowaniu skilami mana szybko sie konczy

licze na like ;)

Opublikowano

Hmm

Plusy

Zasięg skili całkiem dobry

Dobra możliwość poukowania za pomocą Q

Ulti dobre do inicjacji jak i do dużych TF

Na E świetny slow i dający mniejszą regeneracje HP

I w sumie powtórzyłem to co mój przed  mówca no ale nie zgodze sie z tym że Varus ma same skillshoty i że nie posiada escape mechanizmu.

Jego niby SkillShoty Q dobrze SS no ale jednak nie jest aż tak łatwo jego uniknąć jak ma sie dobrze opanowanego Varusa dalej jeden skill daje mu dodatkowy bonus w postaci tych jego skaków i to też nie jest SS bo jednak nakładasz je AA na E masz plame i też to nie jest SS tylko normalny skill jak Q Corkiego. No i jego ulti dobrze użyte jest bronią doskonałoł.

Teraz jego niby brak escape mechanizmu jak dla mnie samo to że jego E daje slow to już masz większą szanse na ucieczke dodatkowo Ulti co stunuje i ucieczka udana.

Mało mobilny tu sie zgodze. No i jeśli chodzi o spamowanie skillami no jednak każdą postacią jak będziesz spamować skillami to mana będzie szybko się kończyć, ale jest na to bardzo dobra rada kupujesz Złodzieja Esencji i po problemie.

To tyle ja na like nie licze bo ich nie zbieram :P

Opublikowano

Hmm

Plusy

Zasięg skili całkiem dobry

Dobra możliwość poukowania za pomocą Q

Ulti dobre do inicjacji jak i do dużych TF

Na E świetny slow i dający mniejszą regeneracje HP

I w sumie powtórzyłem to co mój przed  mówca no ale nie zgodze sie z tym że Varus ma same skillshoty i że nie posiada escape mechanizmu.

Jego niby SkillShoty Q dobrze SS no ale jednak nie jest aż tak łatwo jego uniknąć jak ma sie dobrze opanowanego Varusa dalej jeden skill daje mu dodatkowy bonus w postaci tych jego skaków i to też nie jest SS bo jednak nakładasz je AA na E masz plame i też to nie jest SS tylko normalny skill jak Q Corkiego. No i jego ulti dobrze użyte jest bronią doskonałoł.

Teraz jego niby brak escape mechanizmu jak dla mnie samo to że jego E daje slow to już masz większą szanse na ucieczke dodatkowo Ulti co stunuje i ucieczka udana.

Mało mobilny tu sie zgodze. No i jeśli chodzi o spamowanie skillami no jednak każdą postacią jak będziesz spamować skillami to mana będzie szybko się kończyć, ale jest na to bardzo dobra rada kupujesz Złodzieja Esencji i po problemie.

To tyle ja na like nie licze bo ich nie zbieram :P

Co ty wgl. pier*olisz piszesz że nie zgadzasz się że varus ma same skillshoty.... ALE TA POSTAC MA SAME SKILLSHOTY... twoja ortografia powala na kolana ulti stunuje ? SNEAR to nie stun... mało mobilny to on jest ponieważ nie ma żadnego dasha/odskoku jak niemal każdy adc jego slow dużo nie zrobi np. podczas ganków... ulti do inicjacji ? tank inicjuje adc raczeej nie POUK  proszę zainwestuj te pare groszy w słownik

Opublikowano

koteksra5 rozumiem twoje oburzenie i Cię popieram, jednak dużo adc ma swego rodzaju odskok itp. np. Vayne, Graves, Quinn. Co do Varusa na plus:

- zasięgi

- unieruchomienie

- slow

- duży dmg

- dobry haras

Na minus:

- mała mobilność

- podatny na slowy, stuny (jak większość ADC)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...