Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno butow.

_xer0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, poszukuje jakis fajnych, orginalnych i ladnie wygladajacych nike'ów. Da sie znalezc cos nie przekraczajac 200zl? Podawajcie linki do stron :p

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Do 200 zł nic ciekawego nie znajdziesz, chyba że coś co wygląda dobrze, ale rozwali się po miesiącu, albo wygląda jak gówno i będzie trzymać rok ;)

Ew. do 200 zł masz wersje Junior max. rozmiar 38 xD

@Edit

Tak po za tym, to skąd mamy wiedzieć jakie ci się podobają? Wpisz w google "buty nike do 200 zł" i wybierz sobie coś co ci odpowiada :P

graphic.png

Opublikowano

Do 200 zł nic ciekawego nie znajdziesz, chyba że coś co wygląda dobrze, ale rozwali się po miesiącu, albo wygląda jak gówno i będzie trzymać rok ;)

Ew. do 200 zł masz wersje Junior max. rozmiar 38 xD

@Edit

Tak po za tym, to skąd mamy wiedzieć jakie ci się podobają? Wpisz w google "buty nike do 200 zł" i wybierz sobie coś co ci odpowiada :P

http://allegro.pl/buty-nike-priority-641893-111-r-41-46-air-force-i5088978504.htmlCoś takiego rozumiem również rozwali się po miesiącu? ;/ 

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

Opublikowano

http://allegro.pl/buty-nike-priority-641893-111-r-41-46-air-force-i5088978504.htmlCoś takiego rozumiem również rozwali się po miesiącu? ;/ 

Ja raz zaufałem takim butom i nie dość, że wziąłem właściwy rozmiar i były o co najmniej 2 rozmiary za małe, to jeszcze rozjebały mi się po 1,5 miesiąca zwykłego chodzenia.. Więc mówię to tylko ze swojego doświadczenia.

graphic.png

Opublikowano

Ja raz zaufałem takim butom i nie dość, że wziąłem właściwy rozmiar i były o co najmniej 2 rozmiary za małe, to jeszcze rozjebały mi się po 1,5 miesiąca zwykłego chodzenia.. Więc mówię to tylko ze swojego doświadczenia.

Aha dzięki. ;p czyli do 200zł nie znajde nic ciekawego?

Opublikowano

Aha dzięki. ;p czyli do 200zł nie znajde nic ciekawego?

Te Nike Priority Mid są dobre, jak do 200 zł w sam raz, polecam jeszcze renzo 2 mid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...