Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Domeny pod minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ktory hosting będzie lepszy: home.pl nazwa.pl
2. Czy można zdobyć z tych hostingów co wymieniłem na górze darmową domene, jeżeli tak czy po roku będzie trzeba płacić za nią czy poprostu można ją usunąć.
3.Daje like za przydatne odpowiedzi

Opublikowano

@lewan112
ale mi chodzi że 1 domena za darmo na jakimś tam hostingu na rok to nie bedzie pozniej trzeba jej opłaać?
i czy na home trzeba podawać swoje dane takie jak pesel?

Opublikowano

@lewan112

ale mi chodzi że 1 domena za darmo na jakimś tam hostingu na rok to nie bedzie pozniej trzeba jej opłaać?

Home.pl i nazwa.pl mają kosmiczne ceny (123zł) przedłużania domen na kolejny rok. Rejestrujesz domenę na rok, następnie możesz (nie musisz) ją odnowić, jeśli chcesz.

A czy podawać dane na home.pl - sprawdź podczas rejestracji na tym serwisie.

Osobiście nie polecam tych firm.

Opublikowano

Pesel trzeba ale wiec ze oni fo najpierw Sprawdzają czyli nie ma możliwości fałszerstwa. A jak mają twój prawdziwy to wiedzą o tobie Wszytko

Svoice.pl ma domeny za 15 zł na rok. Płatności Paysafecard, paypal, sms itd

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

@up

Naprawdę im sie chce tyle peselow sprawdzac? 150 000

Ale mi hodzi o home i nazwa co wybieracie

Oni naprawde sprawdzaja

Opublikowano

Mintshost.pl -> Wystarczy,że wyślesz sms za 30zł i możesz za nie kupić dwie domeny.

Dlaczego dwie?

Gdyż na mintshost zamiast 15zł dostajesz 30 !

@ Nie polecam brać domeny na fałszywe dane,gdyż możesz jej później nie odzyskać.

@ Lepiej kupić domenę i odnowić za 50 zł,niż za 120 :)

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

@lewan112

Powiedz mi, jaki jest sens w podawaniu fałszywych danych? Zarejestrujesz domenę, a jak wygaśnie to za nią nie zapłacisz i tyle.

Niektóre hostingi mają ofertę, że dostajesz domenę na rok za darmo, ale jak już rozkręcisz serwer, zmienisz zdanie i będziesz chciał ją przedłużyć to zamiast ~40 złotych, będziesz musiał zapłacić 2 razy tyle. Przemyśl to. :)

Opublikowano

polecam home.pl mam tam i jestem zadowolony a na nazwa.pl wymagana kopia dowodu osobistego a na home.pl 5minut i masz domene.

ogólnie polecam enderchest.pl tanie serwery minecraft i domeny jedyny hosting minecraft z domeną

Opublikowano

@Mayard.

Ale po jakimś czasie można ją usunąć i ponownie podłaćzyć 

@1361622928-U485574.pnglamppaw

a na home, macie jakies proadniki?

@ref

Co nie zmienia faktu, że możesz stracić na liczbie graczy, bo przez X czasu domena nie będzie działała.

Opublikowano
@

Chce ponieważ

po 1. jest to firma publiczna

po 2. zarabiają na tym

po 3. oszustwa prawe i fałszerskie

czyli potrzebują twój pesel i tam inne dane aby wszystko było przeprowadzone legalnie i oni też chcą zarobić ale są też tańsze które działają tak samo i są owiele tańsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...