Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie

doBOBAa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powie mi ktos jak dziala dobieranie druzyn, bo kur** juz szalu dostaje co gra dostaje jakies smietniki do teamu co pierwszy raz graja w csa, a gram na ogary... 

np dzisiaj 8gier i kazda przegrana bo afk albo dostaje boostowane goldy co graja jak silver1.

nie placze, tylko po prostu nie rozumiem tego...

Pozdro

Opublikowano

jak pisze w kazdym poscie na tym forum - jestes c*****y

po pierwsze REPORT

po drugie czy gdzies napisalem, ze gram jak kozak? po prostu nie rozumiem czemu dostaje boby do teamu.

btw, idz spac bo jutro pszyrka.

Opublikowano

Nie wpłynie tutaj nikt na dobór teamów. Czasami trafi się lepszy, a czasami gorszy... proste

No i w czym my mamy ci pomóc? Licz na siebie, a nie na swój team, proste. Ewentualnie graj ze znajomymi. Tylko forum zaśmiecasz.

Boze, Widzisz i nie grzmisz..

mi bardziej chodzi jak dobiera druzyny tzn. staty, mvp, wygrane itp bo jak chodzi o wyniki to jest cos dziwnego w tym, bo ciagle otwieram tabele, najwiecej mvp itp wiec ciekawi mnie czemu dostaje do teamu smietniki z silver 1, a gram na ogarniętych graczy.

Opublikowano

Jak masz np silver 1 to będzie Ci dobierało w większości slivery 1 :D 

Jak silver 2 no to będzie dobierać w większości silver 2 i tak dalej

Opublikowano

jak bys umial grac cwelu to ruskie by lataly za tobą i ladnie grali

podtrzymuje zdanie (jest3s c*****y)

nie pozdrawiam

@else{

jak bylem w s4 to nawet unranked sie czasami trafil w teamie ;)

Opublikowano

jak bys umial grac cwelu to ruskie by lataly za tobą i ladnie grali

podtrzymuje zdanie (jest3s c*****y)

nie pozdrawiam

@else{

jak bylem w s4 to nawet unranked sie czasami trafil w teamie ;)

po pierwsze Report (i ten twoj anty warn jest slaby)

po drugie. z padliny nie zrobisz 5-cio gwiazdkowego dania (ogolnie nie wiem czemu wyjechales z ruskim, bo w goldzie raczej rzadko ich widze)

po trzecie; matka wie jak wyrażasz sie w internecie? 

btw. żalisz sie czy chwalisz, ze trafiles unrankeda?

Nie pozdrawiam.

Ps jutro pszyrke masz synku. 

Opublikowano

Jak bys byl dobry to sam bys ogarnial. Jak bys mial mozg to bys znalazl sobie druzyne do grania mm. Po trzecie reportuj do woli.

imper.png
Opublikowano

Jak bys byl dobry to sam bys ogarnial. Jak bys mial mozg to bys znalazl sobie druzyne do grania mm. Po trzecie reportuj do woli.

Jezu dzieci czy ucza was czytania ze zrozumieniem? 

po pierwsze, czy gdzies napisalem, ze jestem kozakiem? nie, wiec skonczcie nabijać posty.

po drugie, "jak bys mial mozg to bys znalazl druzyne" co ma piernik do wiatraka? nie wiem czy wiesz, ale czasami ludzie wola grac soloq.

po trzecie, a dam ci reporta za nabijanie posta.

BTW. 

mi bardziej chodzi jak dobiera druzyny tzn. staty, mvp, wygrane itp bo jak chodzi o wyniki to jest cos dziwnego w tym, bo ciagle otwieram tabele, najwiecej mvp itp wiec ciekawi mnie czemu dostaje do teamu smietniki z silver 1, a gram na ogarniętych graczy.

I ZMIEŃCIE -PLYTE, BO TO JUZ ROBI SIE NUDNE... ciagle "gdybys byl dobry to bys wygral sam" jak ktos gra na haxie, to moze sam wygrac mecz ale czysty gracz raczej nie da rady.

Opublikowano

Boze, Widzisz i nie grzmisz..

Kocham to czytać, jeśli ktoś ma problemy w silverze, to zawsze otwiera, w każdym meczu, no nie wyrobię. Samych 'pro-gamerów' chyba tutaj mamy.

Team wyszukuje losowy, nie masz na to wpływu i nie tłumacz się, że w każdym meczu otwierasz i jeszcze przegrywacie, bo to zależy od całego teamu, nie od Ciebie.

Może mają wprowadzić przy przycisku akceptuj "Idź do lepszego/gorszego teamu." - daj spokój, po to istnieją klany, żeby grać pełną drużyną, mieć zgranie, komunikować się.

graphic.png

Opublikowano

Kocham to czytać, jeśli ktoś ma problemy w silverze, to zawsze otwiera, w każdym meczu, no nie wyrobię. Samych 'pro-gamerów' chyba tutaj mamy.

Team wyszukuje losowy, nie masz na to wpływu i nie tłumacz się, że w każdym meczu otwierasz i jeszcze przegrywacie, bo to zależy od całego teamu, nie od Ciebie.

Może mają wprowadzić przy przycisku akceptuj "Idź do lepszego/gorszego teamu." - daj spokój, po to istnieją klany, żeby grać pełną drużyną, mieć zgranie, komunikować się.

kolejny bobek ze swoja teoria.. ta cebulandia.

"team wyszukuje losowy" ale chyba przy dobieraniu druzyny bierze cos pod uwage np mvp, wygrane rundy itp

"nie tlumacz sie, ze w kazdym meczu otwierasz i jeszcze przegrywasz, bo to zalezy od calego teamu, nie od ciebie"

widze twoje czytanie jest na poziomie boba;

juz szalu dostaje co gra dostaje jakies smietniki do teamu co pierwszy raz graja w csa, a gram na ogary... 

powiedz mi global elito jak mozna wygrac mecz gdzie polowa teamu to jakies boby? wytłumaczysz mi?

"po to sa klany" wyżej odpisałem na podobny tekst

btw. jestem gold i chyba tam powinien juz byc jakis skill chyba, ze ktos gra na haxie jak polowego tego forum.

EDIT

+ To co uważacie, że powinno się znaleźć Ranga silver elite master, spadłem z golda, mam mikro, ts, itp. 

taki wyszczekany ze silver itp, a sam spadl z golda.. hmm ciekawe czemu

Opublikowano

+/- 2 od Twojej rangi, czyli jak masz gold 3 to moze albo gold 1 albo kalacha dobrac nawet. Cos jeszcze mistrzu? Mysle ze wyczerpalem temat. A i jak grasz na ogary, to moze to byc premade, wiec po raz drugi polecam znalezc sobie druzyne :)

imper.png
Opublikowano

wniosek musisz byc lepszy niz przeciwnicy:P

ps. kd i mvp c***a daja awansowalem po wygranym meczu gdzie zamykalem bez mvp 10:20 xD

Opublikowano

Dobieranie drużyn działa tak abyś miał w teamie osoby, które mają wszystko zbliżone do twojego, mvp, k/d, punkty elo i inne. Czyli jak trafiasz na takie boby, które nie umieją grać, to sam sobie wywnioskowałeś, że grasz jak gówno. Następna rzecz. Ja sam będąc w mg2 nie raz ugrywałem sam połowę meczu, oni tam coś czasami zabijali, więc ugranie samemu meczu jest możliwe. Kolejny temat, jak wchodzisz do gry, i zaczynasz drzeć mordę na wszystkich, że są gównami, bo nie ugrali jednej rundy to życzę Ci miłej drogi do silvera 1. Na koniec zakończę to miłym akcentem, cebulandia jest szeroka, a najbardziej mnie śmieszy to, że przyjdzie taka cebula, będzie grała jak gówno i zaraz na czacie będzie standardowy tekst "[...] report", jak do takiej cebuli należysz to nigdy nie wyjdziesz wyżej niż gold 1. Jak zmarnowałeś już swoje parę minut życia na przeczytanie tego, to zabierz się do refleksji, wywnioskuj, że najlepiej grać z ludźmi wyższej rangi.

Opublikowano

Oni tylko piszą, że nikt Ci nie wpływa na losowanie idioto

Może sobie graj o ustalonych godzinach/z teamem/polegaj na sobie/gadaj po ang. na micro/etc./

PS: Report do woli bo to i tak konto tylko zeby bylo.

Opublikowano

Grając jak g****o dostajesz gówna do teamu proste.

i nie pierdol głupot że jesteś pro czy ki c**j po prostu jesteś słaby ja boostuje konta 90% osob to osoby z silvera i jakos z tym problemu nie mam ranga Supreme Master First Class nigdy nie byłem w silverze ale wiem jak tam jest wychodząc gierki są proste tacy sami są idioci u Ciebie w teamie jak i w enemy ;)

kwwLI6C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...